fbpx
CV.ee tööelublogi

CV-Online’ist saab Alma Career Estonia

CV-Online'ist saab Alma Career

Meil on hea meel teatada, et CV-Online Estonia OÜ saab uue identiteedi. CV-Online nimest saab Alma Career Estonia OÜ. Muudatused jõustuvad alates 2024 jaanuarist.

Mis muutub CV-Online Estonia OÜ klientide jaoks?
  • Meie juriidiline nimi muutub peagi ja alates jaanuarist 2024 on meie uueks nimeks Alma Career Estonia OÜ. Muudatused ei mõjuta teenuste ulatust, kvaliteeti ega juba sõlmitud lepinguid.
  • Meie peamised esindatud tooted Eestis – tööportaalid CV.ee ja otsintood.ee ning värbamisagentuur CV-Online värbamisteenused jätkavad tegutsemist seniste brändi nimedega.
  • Lähitulevikus avanevad Eesti ja Baltikumi tööturu tööandjatele ja tööotsijatele veelgi avaramad ja innovaatilisemad võimalused meie olemasolevate lahenduste kasutamiseks. Samuti võimalus proovida uusi lahendusi, mis teistes Alma Career’i riikides juba edukalt toimivad.
Ettevõtte nime muutusest ja muudest üksikasjadest teavitame kliente uuesti muudatuse kuupäeva saabudes.

Kui teil on lisaküsimusi, võtke ühendust oma kliendihalduriga.

CV-Online on enam kui 10 aastat olnud osa rahvusvahelisest digitaalsete personalilahenduste võrgustikust Alma Career, mida haldab üks Soome juhtivaid meediakontserne Alma Media. Alma Career grupp tegutseb 11 Euroopa riigis – lisaks Baltikumile, ka Kesk-Euroopas, Balkanil ja Skandinaavia riikides, esindades juhtivaid tööportaale, värbamis-, tööandja brändingu-, palgainfo agentuure, online koolitusi ja teisi personalilahendusi.

Meil on hea meel teatada, et Alma Career’il on uus visuaalne identiteet, mis peegeldub ka uuel ja kodulehe aadressil almacareer.com. See muudatus võimaldab tugevdada nähtavust esindatud riikides ja globaalselt, arvestades toodete mitmekesisust ja integreeritud lähenemise vajadust. Uus brändi identiteet positsioneerib Alma Career’i turul kaasaegse, uuendusliku ja tervikliku B2B (business-to-business) kaubamärgina, mis suudab pakkuda oma klientidele parimat kvaliteeti ja teenuseid rahvusvahelisel tasandil.

Meie eesmärk on luua kõigile parem töömaailm. Tutvustame regulaarselt uusi tehnoloogilisi lahendusi paljudes Euroopa riikides, et edendada tööturu ja kõigi asjaosaliste arengut. Töötame selle nimel, et aidata tööandjatel leida, hoida ja arendada oma töötajaid pakkudes laia valikut erinevatest personalilahendustest.

Tutvu lähemalt Alma Careeriga siin

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top