fbpx
CV.ee tööelublogi

Top Tööandjad 2024 IT ja telekommunikatsiooni sektoris

Top Tööandjad 2024 IT ja telekommunikatsiooni sektoris

06.12.2023-10.01.2024 viis CV.ee läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, mis kogus rekordiliselt pea 16 000 vastust. Uuringu käigus oli kõikidel inimestel võimalik hääletada ettevõtte poolt, kus nad sooviksid enim töötada. Lisaks 2024 aasta ‘’top-of-mind’’ Top Tööandjale valiti parimad tööandjad seitsmes erinevas ärisektoris.

IT ja telekommunikatsiooni sektoris sellel aastal suuri muutusi ei toimunud ja võidutiitlit hoiab kindlalt edasi Telia Eesti AS. Nii nagu eelmisel aastal nii ka sellel aastal püsib Telial kannul teine suur tegija Elisa Eesti AS. Uhke kolmas koht kuulub Bolt Technologies OÜ-le.

“Mul on siiralt hea meel selle tunnustuse üle ja olen väga tänulik kõigile meie töötajatele, kes iga päev endast parimat andes Telia kuvandit ühiskonnas kannavad. Selleks, et inimesed tunneksid ennast Telias töötades hästi ja saaksid õnnestuda, tegeleme järjepidevalt meie organisatsiooni kultuuri ja juhtimise arendamisega. Meile on oluline, et inimesed tunnetaksid oma töö tähendust, sihid oleksid selged ja igaüks tunneks, et ta pingutused on toetatud nii heast koostööst kantud õhkkonna kui ka arenguvõimaluste näol. Usun, et oma inimeste kuulamine ja kaasamine ning tööelu parimate praktikate rakendamine aitavad meil organisatsioonina areneda ja olla jätkuvalt üheks parimaks tööandjaks Eestis,” sõnab TELIA EESTI personaliüksuse direktor Ingrid Viinapuu. 

Top tööandjad IT ja telekommunikatsiooni sektoris ehk sektor, kelle heaks soovitakse kõige enam töötada:

Kliki tööandja nimel, et vaadata tööpakkumisi CV.ee lehel.

 1. TELIA EESTI AS
 2. ELISA EESTI AS
 3. BOLT TECHNOLOGY OÜ
 4. APOLLO KINO OÜ
 5. TELE2 EESTI AS
 6. ÄRIPÄEV AS
 7. AS POSTIMEES GRUPP
 8. PIPEDRIVE OÜ
 9. PLAYTECH ESTONIA OÜ
 10. HELMES AS
TOP 5 kriteeriumit, mis teevad tööandja atraktiivseks
 1. Pakutakse motiveerivat palka ja lisahüvesid 74% (11.6k vastajat)
 2. Hea sisekliima ja toredad kolleegid 66% (10.4k vastajat)
 3. Häid tulemusi märgatakse ja tunnustatakse 62% (9.8k vastajat)
 4. Töötajaid koheldakse võrdselt ja ausalt 61% (9.5k vastajat)
 5. Tööandja võimaldab head töö- ja eraelu tasakaalu 58% (9.1k vastajat)

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia (CV.ee). Konkurss on pika ajalooga – Top Tööandjaid on valitud viimased 12 aastat. Analoogset konkurssi viiakse läbi terves Baltikumis katusbrändina Top Employer.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top