fbpx
CV.ee tööelublogi

Top Tööandjad 2024 kaubandussektoris

Top Tööandjad 2024 kaubandussektoris

06.12.2023-10.01.2024 viis CV.ee läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, mis kogus rekordiliselt pea 16 000 vastust. Uuringu käigus oli kõikidel inimestel võimalik hääletada ettevõtte poolt, kus nad sooviksid enim töötada. Lisaks 2024 aasta ‘’top-of-mind’’ Top Tööandjale valiti parimad tööandjad seitsmes erinevas ärisektoris.

Kaubandussektoris esikolmikus on toiminud võrreldes eelmise aastaga muutus. APOLLO KAUPLUSED OÜ tõukas neljandale kohale SELVER AS-i. Ehk esimese koha sai taaskord armastatud COOP EESTI, teise koha KAUBAMAJA AS ja uhke kolmas koht kuulub APOLLO KAUPLUSED OÜ-le. Põnevad muutused toimusid ka top 10 ettevõtte seas. Top 10 sekka on jõudnud AMSERV AUTO AS ning ABC MOTORS AS. Palju õnne tublidele tööandjatele!

Top tööandjad kaubandussektoris ehk sektor, kelle heaks soovitakse kõige enam töötada:
Kliki tööandja nimel, et vaadata tööpakkumisi CV.ee lehel.
 1. COOP EESTI
 2. KAUBAMAJA AS
 3. APOLLO KAUPLUSED OÜ
 4. SELVER AS
 5. LIDL EESTI OÜ
 6. AS ALEXELA
 7. RIMI EESTI FOOD AS
 8. AMSERV AUTO AS
 9. ABC MOTORS AS
 10. CIRCLE K EESTI AS
TOP 5 kriteeriumit, mis teevad tööandja atraktiivseks
 1. Pakutakse motiveerivat palka ja lisahüvesid 74% (11.6k vastajat)
 2. Hea sisekliima ja toredad kolleegid 66% (10.4k vastajat)
 3. Häid tulemusi märgatakse ja tunnustatakse 62% (9.8k vastajat)
 4. Töötajaid koheldakse võrdselt ja ausalt 61% (9.5k vastajat)
 5. Tööandja võimaldab head töö- ja eraelu tasakaalu 58% (9.1k vastajat)

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia (CV.ee). Konkurss on pika ajalooga – Top Tööandjaid on valitud viimased 12 aastat. Analoogset konkurssi viiakse läbi terves Baltikumis katusbrändina Top Employer.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top