fbpx
CV.ee tööelublogi

#22 CV.ee tööelublogi podcast: Töökius – märkame ja otsime lahendusi

Auto Draft 7

Värskes podcasti episoodis avame uksed olulisele teemale, mis võib puudutada nii mõndagi inimest – töökius töökohal. Podcastis on külas eksperdid Merle Raun ja Johan Pastarus. Merle Raun on LevelLab’i kaasasutaja ja tegevjuht ning Johan Pastarus on Tööinspektsiooni vaimse tervise konsultant. Saatekülalised toovad sinuni vajalikud teadmised ja nõuanded töökiusu lahendamiseks ning tuvastamiseks.

Mis töökius tegelikult on? Alustame teekonda mõistmise poole ehk uurime, mis on töökius päriselt. Kas see on lihtsalt tugevam kriitika või midagi sügavamat? Podcastis saad aru, miks on oluline antud teemat lahti harutada ja kuidas see võib mõjutada meie igapäevaelu.

Kuidas töökiusuga tegeleda? Kuuleme LevelLab’i kogemustest ja tööinspektsiooni seisukohti, et saada ekspertide käest väärtuslikke nõuandeid, kuidas töökiusu vastu seista. Kuidas saame ennetada olukordi, kus see võib tekkida ning millised on praktilised sammud, mida igaüks saab astuda?

Kuidas reageerida töökiusule? Podcastis arutletakse, milline peaks olema individuaalne vastutus töökiusuolukorras. Kuidas saaks iga töötaja ise sellele reageerida? Kas on olemas supervõimeid või praktilisi meetmeid, mille abil saab töökiusu vastu võidelda?

Kuidas luua töökiusuvaba keskkond? Viimases lõigus keskendutakse organisatsiooni poolel. Mis on juhi roll töökiusuvabas keskkonnas? Kuidas saab ettevõte luua struktuuri, mis toetab töötajate heaolu ja ennetab võimalikke konflikte? Lõppude lõpuks on terve töökliima loomine ühine vastutus, millest võidavad kõik osapooled.

Podcast pakub sulle sisukat informatsiooni ja inspireerib mõtlema sellele, kuidas saame ühiselt luua töökeskkonna, kus kõik tunnevad end turvaliselt ja toetatuna.

🎙️ Kuula podcasti siin:

Youtube:

Spotify: https://open.spotify.com/show/1l2nbolqkIvEgIGb9eGphY

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top