fbpx
CV.ee tööelublogi

Top Tööandjad 2024 teenindussektoris

Top Tööandjad 2024 teenindussektoris

06.12.2023-10.01.2024 viis CV.ee läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, mis kogus rekordiliselt pea 16 000 vastust. Uuringu käigus oli kõikidel inimestel võimalik hääletada ettevõtte poolt, kus nad sooviksid enim töötada. Lisaks 2024 aasta ‘’top-of-mind’’ Top Tööandjale valiti parimad tööandjad seitsmes erinevas ärisektoris.

Teenindussektoris on tänavu toimunud väga suured muutused. Esikolmik vahetus täielikult ning nr 1 tööandja Eestis teenindussektoris on 24-7FITNESSKLUBI OÜ. Teisele kohale pääses EESTI LOTO AS ja tubli kolmanda koha saavutas MYFITNESS AS. Võrreldes eelmise aastaga on top 10 seast troonilt tõugatud väga palju vanu olijaid ning teenindussektorit on üle võtmas uued tulijad -nagu näiteks ADVOKAADIBÜROO SORAINEN OÜ, AKTSIASELTS MERKO EHITUS EESTI ja AS PILETILEVI GROUP. Palju õnne tublidele tööandjatele!

“Me oleme väga tänulikud antud tunnustuse üle. Meie eesmärk on, et meie inimesed ning kliendid meie ümber oleksid tervemad ning leiaksid endale sobiva võimaluse liikumiseks. Oleme teadlikult avanud spordiklubisid väiksemates linnades ja keskustes, et inimestel oleks hea ja mugav oma kodukohas treenida. Püüame hoida oma teenuse kättesaadava kõigile inimestele. Selline tunnustus kinnitab, et oleme oma tegevusega õigel teel,” sõnab 24-7FITNESS spordiklubi juhataja Andrus Murumets.

Top tööandjad teenindussektoris ehk sektor, kelle heaks soovitakse kõige enam töötada:
Kliki tööandja nimel, et vaadata tööpakkumisi CV.ee lehel.
 1. 24-7FITNESSKLUBI OÜ
 2. EESTI LOTO AS
 3. MYFITNESS AS
 4. KOHVIKUD OÜ
 5. AS G4S EESTI
 6. AQVA HOTELS OÜ
 7. ADVOKAADIBÜROO SORAINEN OÜ
 8. AKTSIASELTS MERKO EHITUS EESTI
 9. AS PILETILEVI GROUP
 10. SWEDBANK AS
TOP 5 kriteeriumit, mis teevad tööandja atraktiivseks
 1. Pakutakse motiveerivat palka ja lisahüvesid 74% (11.6k vastajat)
 2. Hea sisekliima ja toredad kolleegid 66% (10.4k vastajat)
 3. Häid tulemusi märgatakse ja tunnustatakse 62% (9.8k vastajat)
 4. Töötajaid koheldakse võrdselt ja ausalt 61% (9.5k vastajat)
 5. Tööandja võimaldab head töö- ja eraelu tasakaalu 58% (9.1k vastajat)

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia (CV.ee). Konkurss on pika ajalooga – Top Tööandjaid on valitud viimased 12 aastat. Analoogset konkurssi viiakse läbi terves Baltikumis katusbrändina Top Employer.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top