fbpx
CV.ee tööelublogi

Top Tööandjad 2024 tootmissektoris

Auto Draft 6

06.12.2023-10.01.2024 viis CV.ee läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, mis kogus rekordiliselt pea 16 000 vastust. Uuringu käigus oli kõikidel inimestel võimalik hääletada ettevõtte poolt, kus nad sooviksid enim töötada. Lisaks 2024 aasta ‘’top-of-mind’’ Top Tööandjale valiti parimad tööandjad seitsmes erinevas ärisektoris.

Tootmissektoris on toimunud top 3 pingereas põnev muutus. Kui varasemalt on Eesti Energia AS ABB AS-l kannul püsinud, siis seekord õnnestus Eesti Energial saavutada esimene koht, lükates ABB teisele kohale. A. LE COQ AS hoiab võidukalt kolmandat kohta ka see aasta enda käes! Palju õnne tublidele tööandjatele!

“Eesti Energia väärtustab kõrgelt iga töötaja panust ja pühendumust. Meie tööl on suur mõju, kus igal töötajal on võimalus päriselt midagi muuta. Oleme tänulikud selle tunnustuse eest, mis näitab, et oleme õigel teel ning jätkame igat töötajat hoidva organisatsioonikultuuri edendamist Baltikumis ning Poolas,”sõnab Eesti Energia töötajakogemuse direktor Kadi Piikov.

Top tööandjad tootmissektoris ehk sektor, kelle heaks soovitakse kõige enam töötada:
Kliki tööandja nimel, et vaadata tööpakkumisi CV.ee lehel.
 1. EESTI ENERGIA AS
 2. ABB AS
 3. A. LE COQ AS
 4. CLEVERON AS
 5. AS EESTI GAAS
 6. EESTI PAGAR AS
 7. AKTSIASELTS CHEMI-PHARM
 8. BALBIINO AS
 9. AKTSIASELTS FARMI PIIMATÖÖSTUS
 10. ORKLA EESTI AS 
TOP 5 kriteeriumit, mis teevad tööandja atraktiivseks
 1. Pakutakse motiveerivat palka ja lisahüvesid 74% (11.6k vastajat)
 2. Hea sisekliima ja toredad kolleegid 66% (10.4k vastajat)
 3. Häid tulemusi märgatakse ja tunnustatakse 62% (9.8k vastajat)
 4. Töötajaid koheldakse võrdselt ja ausalt 61% (9.5k vastajat)
 5. Tööandja võimaldab head töö- ja eraelu tasakaalu 58% (9.1k vastajat)

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia (CV.ee). Konkurss on pika ajalooga – Top Tööandjaid on valitud viimased 12 aastat. Analoogset konkurssi viiakse läbi terves Baltikumis katusbrändina Top Employer.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top