fbpx
CV.ee tööelublogi

Top Tööandja 2023 kaubandussektoris

Top Tööandja 2023 logistika ja transpordi sektoris

02.01.2023-31.01.2023 viis CV-Online Estonia (CV.ee) läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, mis kogus rekordiliselt pea 13 000 vastust. Uuringu käigus oli kõikidel inimestel võimalik hääletada ettevõtte poolt, kus nad sooviksid enim töötada. Lisaks 2023 aasta ‘’top-of-mind’’ Top Tööandjale valiti parimad tööandjad kuues erinevas ärisektoris.

“Hoolimata majanduse mõningasest jahenemisest on tööturul võitlus parimate töötajate pärast endiselt väga aktiivne. Parimad töötajad teevad enne kandideerimist ja tööpakkumise vastuvõtmist tööandjale põhjaliku taustakontrolli. Top Tööandjaks nomineeritutel on hea võimalus luua endale eelised parimate töötajate kaasamiseks oma eduloosse.,” räägib CV.ee tegevjuht Agu Vahur.

Kaubandussektoris suuri muutusi võrreldes eelmise aastaga ei ole. Esikolmikut jagavad taaskord vanad olijad, kelleks on COOP EESTI, KAUBAMAJA AS ja SELVER AS. Ka 4.koha säilitas APOLLO KAUPLUSED, kuid LIDL liikus eelmise aastaga võrreldes 7.kohalt tublile 5.kohale. 

„Coopi tugevuseks on kindlasti kohalikkus – Coopi ühistutes töötavad kohalikud inimesed, ühistuid juhivad kohalikud inimesed ja meie meie ühistud isegi kuuluvad kohalikele inimestele. Selline läbi ja lõhki kohalike kogukondade poolt loodud ühistus töötamine aitabki kaasa sellele, et inimesed tunnevad end Coopis töötades omadena, ei ole võõraid ülemusi, kes kohalike oludega kursis ei ole,“ sõnab Coop Eesti Keskühistu personalidirektor Kerstin Jaani.

„Coopi suure süsteemi sees on tohutult arenguvõimalusi igale erialale ja on palju näiteid sellest, kuidas kaupluse teenindajast juhata rolli sirgutakse, aga on ka selliseid juhtumeid, kus töötaja on kellelegi silma jäänud ja kutsutud kauplusest hoopis kontorisse täiesti uut ametit pidama. Tegelikult on Coop alati võimaldanud oma inimestel igas eluetapis tööd teha. Näiteks saab Coopis kooli kõrvalt täis- või osakoormusega tegutseda või hoopis suvel kaupluses abilisena lisaraha teenida. Meil on selliseidki olukordi, kus pensionile jäänud töötaja avaldab juba mõne nädala möödudes soovi tulla tagasi tööle ja sellistel puhkudel me oma inimesi toetame. Aga paljudel Coopi töötajatel on ka väikesed lapsed ja sedapuhku leiame lahendusi, et aidata neil pere- ja tööaeg võimalikult hästi toimima saada. Võib öelda, et paindlikkus on tööd Coopis iseloomustav märksõna,“ ütles Coop Eesti Keskühistu personalidirektor Kerstin Jaani.

Top tööandjad kaubandussektoris

Kliki tööandja nimel, et vaadata tööpakkumisi CV.ee lehel.

  1. COOP EESTI
  2. KAUBAMAJA AS
  3. SELVER AS
  4. APOLLO KAUPLUSED OÜ
  5. LIDL EESTI OÜ
  6. AS ALEXELA
  7. RIMI EESTI FOOD AS
  8. CIRCLE K EESTI AS
  9. RAHVA RAAMAT AS
  10. PRISMA PEREMARKET AS

TOP 5 kriteeriumit, mis teevad tööandja atraktiivseks

  1. Pakutakse motiveerivat palka ja lisahüvesid 62.5% (7.9k vastajat)
  2. Hea sisekliima ja toredad kolleegid 52.6% (6.6k vastajat)
  3. Häid tulemusi märgatakse ja tunnustatakse 42.9% (5.4k vastajat)
  4. Tööandja hoolitseb oma töötajate tervise eest (spordikompensatsioon, puuviljad kontoris, tervisekindlustus vms) 42.1% (5.3k vastajat)
  5. Pakutakse paindlikku töökorraldust 41.7% (5.2k vastajat)

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia (CV.ee). Konkurss on pika ajalooga – Top Tööandjaid on valitud viimased 11 aastat. Analoogset konkurssi viiakse läbi terves Baltikumis katusbrändina Top Employer.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top