fbpx
CV.ee tööelublogi

Blogija Mariel Pähkel jagab praktika jaoks soovitusi

Blogija Mariel Pähkel jagab praktika jaoks soovitusi

Tuntud blogija Mariel Pähkel jagab oma kogemust blogimise ning praktikaga. Praktika annab võimaluse ennast avastada, leida uus lahe töökoht, saada põnevaid tutvusi ning luua endale paremat tulevikku! Õnneks oleme teinud teie elu lihtsamaks ja kogunud kokku kõige ägedamad praktikakohad, mille seast leiad ehk endalegi sobiva. Vaata järele, millised praktikakohad on veel saadaval, enne kui keegi sinust ette jõuab!

Kas Sina oled juba praktikale kandideerinud?

Unistuste praktikakoha võid leida siit www.cv.ee/praktika

Praktika - Mariel Pähkel

Isegi kui suures praktikatuhinas unustad särgile käised külge õmmelda, ei jää muud üle kui improviseerida. Kas nii siis luuaksegi uut moodi? Täitsa võimalik, igal juhul võid kindel olla, et oled saanud kogemuse võrra rikkamakas ja võib juhtuda, et need kaks kinnitamata jäänud käist võivad olla sinu uue moekarjääri alustalaks.

Mis on ühist Eesti top influenceritel?
Nad on piisavalt julged, et astuda vastu uutele praktilistele väljakutsetele ja piisavalt osavad, et esimesed ebaõnnestumised enda kasuks pöörata.
Mine ja anna ka oma hääl kaanestaari konkurssile!
http://www.yu.ee/kaanestaarikonkurss-kevad-2018/

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top