fbpx
CV.ee tööelublogi

UURING: Koolist praktikale ja tööturule! Enesekindluse baromeeter.

UURING: Koolist praktikale ja tööturule! Enesekindluse baromeeter.

Tunneme huvi, kuivõrd enesekindlalt tunnetad enda valmisolekut ja võimalusi tööturul läbi lüüa.

Palun võta 5 minutit ja osale meie uuringus SIIN.

Tööturule astumine vajab alati enesekindlust ja julgust, sest otse koolist tööd otsima asudes avastad ennast sageli kogenud kandidaatide keskelt. Tööturg näib alati pigem kurja ja õela diktaatorina, kui pehme ja vatise keskkonnana. Seda eriti juhul, kui kooliajal pole õnnestunud läbida ühtegi praktikaperioodi, kus oma teoreetilised teadmised praktikas rakendusele võtta. Siinkohal toome välja 3 nippi, mis aitavad sul ennast tööturule astudes enesekindlamalt tunda.

Korralik ettevalmistus on pool võitu!

Googelda ettevõtet ennast ning selle valdkonda. Vaata läbi kodulehekülg, et saada rohkem aimu üldisest pildist. See aitab täiendavatele küsimustele vastata suurema enesekinldusega, sest oled valdkonnaga tutvunud ja tead, millest räägitakse.

Uuri välja, milline on keskmine palgatase.

Vestlusel küsitakse ALATI, milline oleks sinu palgasoov. Kuigi iga inimene teab enda väärtust ise ja otsustab, millise töötasu eest on nõus tööd tegema, siis tasub omada üldist ülevaadet turul toimuvast. Selles osas aitab sind hädast välja palgad.ee, kus on võimalik kiirelt ja lihtsalt saada ülevaade valdkonna keskmisest palgatasemest.

Miks sa seda tööd vajad ja sobiksid sellele ametikohale?

Ka see on üks küsimustest milleta ei möödu ükski töövestlus. Kui oled enda jaoks need vastused läbi mõelnud ei teki sul ka probleeme enesekindlusega. Kui inimene midagi väga soovib, siis ta teeb kõik selleks, et selleni jõuda. Nii ei jäägi sul aega muretsemiseks, sest oled sihikindel ja tead, mida tahad.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top