fbpx
CV.ee tööelublogi

CV.ee ja Velomarket: võida #rattagatööle suvekampaanias retrostiilis linnajalgratas Romet ja saa rattasõidust teadlikumaks!

Õpi uus keel tasuta ja kolme kuuga!

Tööportaal CV.ee ja Velomarket kuulutavad selle suve rattasuveks! Naudi tervislikke eluviise, võida aega liiklusummikus istumise asemel ja avasta maailma ratta seljas. Ühtlasi jagame terve juuni- ja juulikuu lehel Nipila.ee/rattaga kasulikke soovitusi, nõuandeid, trikke ja nippe, kuidas töölkäimist rattasõiduga paremini ühitada. Nõu jagavad Velomarketi kogenud asjatundjad-rattafännid.

1. augustil kell 14 loosime koostöös Velomarketiga välja ühe ultrastiilse, laimirohelise linnajalgratta Romet Vintage D Limited, millel on 28-tollised rattad ja 6 käiku, võimaldades mugavalt ja muretult sõita tööle ja koju igasugustel teeoludel ja ilmastikutingimustes.

#rattagatööle uuring

Suvekampaania käigus uurime CV.ee kasutajatelt ühtlasi, kuidas nad igapäevaselt tööl käivad ning ootame põnevaid, sisukaid, rõõmsaid või murelikke lugusid, kuiads rattaga tööl käimine on seni kulgenud. Ratas annab vabaduse liikuda sinna, kuhu vaja ja just sellises tempos, nagu soovid. Rattaga on liikuda mugav, tervislik ja see aitab linnas hoida kokku aega liiklusummikutes passimise asemel.

Ratta seljas juhtud ringi liikudes ka nägema, kogema ja kohtuma huvitavate inimestega. Milline on Sinu põnev rattalugu? Jaga meiega oma rattasõiduga seotud rõõme ja murekoormat ning osaledki tuttuue stiilse linnajalgratta Romet loosis. Räägi oma lugu ja osale loosis: kampaania.cv.ee/rattaga

Kindlasti on põnev jälgida kampaania ajal ka seda, millest inimesed teemaviite #rattagatööle vahendusel sotsiaalmeedias jagavad ja näitavad – selleks vaata vastavaid lehti nii Facebookis kui ka Instagramis. Jaga sotsiaalmeedias julgelt ka oma rattahetki teel tööle või tagasi koju!

Kes on kõige rattasõbralikum ettevõte Eestis?

Ühtlasi kutsume ka ettevõtteid üles näitama oma rattasõbralikkust. Kõik ettevõtted, kes võimaldavad oma töötajatel käia rattaga tööl, pakkudes seejuures tööle jõudes pesemise võimalust ning ratta turvalist parkimist/hoiustamist, saavad 1. augustiks CV-Online’i poolt rattasõbraliku tööandja märgise ning võimaluse postitada üks töökuulutus koos märgisega CV.ee portaalis tasuta.

Kui Sinu ettevõte/tööandja on ka eriti rattasõbralik, siis kirjuta meile!

Head rattamist!

Uuringule vasta siin!

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top