fbpx
CV.ee tööelublogi

Kaheksa nippi, kuidas närvi ajada oma kolleege

Kahkesa nippi, kuidas närvi ajada oma kolleege

Kasuta toidukile

Kolleeg on läinud pikale puhkusele ja ise pead istuma kontoris edasi. Järgmine puhkus on alles mõne kuu pärast. Kõige parem viis kolleegi tervitada on toidukilega sisse mässida tema töölaual olevad esemed. Võtab küll pisut kauem aega, aga ehe emotsioon puhkuselt tulija poolt garanteeritud.

Räägi hästi kõva häälega

Pole vahet, kas tegu on avatud või kinnise kontoriga. Proovi olla nagu Draamateatri näitleja. Mida kõvema ja selgema dikstiooniga oma monoloogi esitad, seda efektiivsem on tulemus. Oled hästi õnnestunud, kui kuni kolm kolleegi Sulle märkuse teevad.

Teeskle ühislõunal, et tead midagi kolleegidest rohkem

Alusta juttu, „Me oleme ülemusega siin arutanud..“ või „Ma ei tea, kas ma saan sellest teile rääkida, aga parem vist mitte..“ Seejärel jälgi kolleegide nägusid. Kui nad püüavad Sult rohkem informatsiooni kätte saada, ütle, et ilmselt on ees ootamas muudatused..

Ülemusega kohtumiselt tulles, tee nägu nagu oleksid lotoga võitnud

Hakka veebis lehitsema erinevaid kinnisvara kuulutusi. Küsi oma kollegilt nõu kõige kallimate kruntide osas. Uuri erinevatelt kolleegidelt (vaata punkti number 2) erinevate kallite automarkide kohta ja küsi, milline neist iseloomustaks Sind kõige paremini. Kui küsitakse, kas oled lotoga võitnud, vaata tähenduslikult ülemuse poole, aga ära ütle midagi.

Uuri kollegidelt, kas nad saavad Sind nädal aega asendada

Ära põhjenda, miks nad peavad seda tegema(vaata punkte 3 ja 4). Rõhu olulistele kohtumistele, mis nende asendatavatel nädal ees ootamas on ning kindlasti ütle ka, et sel nädalal tuleb ületunde teha.

Ole põhjendamatult õnnelik kontorisse tulles

Viska nalja ja kommenteeri Onu Heino stiilis oma kolleege. Pole vahet, kas nad on Sinuga samast soost või mitte. Naera hästi kõva häälega iga asja peale ja löö High-five’e nii palju kui jaksad.

Söö võimalikult pikantselt lõhnavat lõunat sellises kohas, kus kõik kolleegid koos viibivad

Soovitavalt mõnda peenet lennukisalongi võtta keelatud prantsuse juustu. Võid kaasa ka võtta turult ostetud heeringaid, mida hakkad avalikult puhastama kõigi ees.

Teeskle, et oled haige

Köhi teeseldult ja ära pane kätt suu ette. Helista arstile ja lepi kokku aeg. Loetle(vaata punkti 2) ette kõikvõimalikud googlest leitud sümptomid ja kirjelda neid mahlakalt.

 

 

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top