fbpx
CV.ee tööelublogi

Milline on olukord äreval tööturul?

Milline on olukord äreval tööturul?

Olukord äreval tööturul: Mis tööturul nii tööandjate kui ka tööotsijate vaates toimub ning kuidas taolises tööturu olukorras käituda? Vaata lähemalt, mida rääkis meie turundus- ja teenindusjuht Maris Viires ERR Terevisioonis.

CV.ee tööportaali statistika näitab, et kandidaatide arv ühele tööpakkumisele on tõusnud keskmiselt 33%. Antud tööturu olukord on oluliselt tõstnud tööandjate koormust kandidaatide läbitöötamisel ning neile vastamine võtab oluliselt rohkem aega kui varem.

Kandidaadid omaltpoolt on aga veelgi ärevamad ning ootavad tööandjatelt vastuseid varasemast kiiremini. Kandidaadid kandideerivad umbes 2 korda rohkematele ametikohtadele ning 37% kandidaatidest kandideerivad ka oma kogemustest hoolimata madalamale positsioonile.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top