fbpx
CV.ee tööelublogi

7 nippi töökuulutuse sisestamiseks tööportaali

7 nippi värbamiseks uuel aastal

Atraktiivse ja efektiivse töökuulutuse sisestamiseks on palju erinevaid võimalusi. Lisaks üldisele läbimõeldud sisule tuleks tähele panna ka CV.ee nippe ja nõuandeid.

Lisa avalik palk

Kandidaadid määravad tööportaalide otsingumootorites sobivaid pakkumisi otsides tihti ka palgavahemiku. Nii on avaliku palgaga tööpakkumised üks enim levinud viise, kuidas teatud sihtgrupp kandidaate just endale sobilikud töökuulutused üles leiavad. Võimalusel kasuta seda teadmist pilkeköitva töökuulutuse sisestamiseks.

Määra õige asukoht ja kategooria

Ära unusta tööpakkumise sisestamisel määrata töökoha täpsem asukoht ja kategooria. Mida täpsemini määrad ära töökuulutuse kategooria, seda kindlam saad olla selles, et sobilikud kandidaadid sind üles leiavad.

Sisesta ”otsitav” ametinimetus ja sisutekst

Töökuulutust sisestades mõtle sellele, mille alusel võiks kandidaat antud ametinimetust otsingumootoris otsima asuda. Mida keerulisem ja unikaalsem on märksõna või ametinimetus, seda väiksem on tõenäosus, et see ka otsingutulemustes välja tuleb. Lisaks tööportaali enda otsingumootorile on nii võimalik suurendada ka tõenäosust Google otsingus eelisjärjekorras esile tulla, sest tööportaalide töökuulutused on otsingutulemustes üldiselt kõrgel kohal.

CV.ee andmebaasi otsingu kasutamine on lihtne ning kiire võimalus kandidaatidele otsepakkumiste tegemiseks.

Kasuta uue andmebaasi otsingu võimalusi

Uus CV.ee andmebaas annab ettevõttele võimaluse iseseisvalt aktiivsed sobivad kandidaadid üles leida ning neile otsepakkumisi teha. Iga kuu lisatakse või uuendatakse CV.ee andmebaasis üle 12 000 CV ning kandidaate on võimalik otsida töökogemuse või töökoha ootuste, hariduse, keele- ja arvutioskuste jms põhjal. Saate salvestada meelepärased otsingusätted oma ettevõtte kontole ja tellida teavitused uute sobivate kandidaatide kohta.

Mõtle läbi nõudmised töökohale

Inimeste enesekindlus kandideerimisel on enamasti üsna erinev ning ebavajalike nõudmiste esitamisel võite kaotada palju kandidaate. Oluline on välja tuua vaid kõige olulisemad nõudmised ilma milleta pole võimalik enamasti antud ametikohal alustada. Erinevatest uuringutest on näiteks selgunud, et naised kandideerivad väiksema tõenäosusega töökuulutustele, mille nõudmised ei kattu osaliselt nende oskuste või kogemustega.

Kasuta mõnda efektiivsetest lisateenustest

CV.ee tööportaal pakub lisaks klassikalistele tööpakkumistele ka mitmeid efektiivseid lisateenuseid, mis aitavad oluliselt tõsta kandidaatide arvu. Lisateenuste valimisel soovitame alati konsulteerida värbamisspetsialistiga, kes aitab teid suunata sobivate teenusteni. Lisateenustega on võimalik tutvuda siin.

Lisa töökuulutusele üleskutse (CTA)

Lisa alati töökuulutusele ka konkreetne ja julgustav üleskutse, mis paneks kandidaadid koheselt kandideerima. Meie värbamisspetsialistide soovitusel on alati efektiivsem ning lihtsam paluda kandideerida otse läbi CV.ee süsteemi. Nii saab kandidaat kandideerida otse oma CV-ga ilma, et peaks selle arvutisse allalaadima.

Tööandja väärtuspakkumine. Mis see on?

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top