fbpx
CV.ee tööelublogi

Vaata järgi, kes on parimad tööandjad Eestis!

Vaata järgi, kes on parimad tööandjad Eestis!

19.11.2020-11.01.2021 viis CV-Online/CV.ee Estonia läbi traditsioonilise TOP tööandja uuringu, millega selgitati välja parimad tööandjad Eestis. Kokku osales uuringus sel aastal 3222 erinevatest eagruppidest ja tegevusvaldkondadest inimest üle Eesti. Lisaks TOP tööandjale valiti atraktiivsemad tööandjad ka kuues erinevas ärisektoris.

“Lõppenud eriline aasta on toonud TOP tööandjate edetabelisse senisest enam liikumisi. Üldarvestuse võitjateks on tõusnud ettevõtted, keda 2020. aasta jaanuaris esikolmikus ei olnud: SEB Pank, COOP Eesti ja Swedbank.”, kirjeldab CV-Online’i teenindus- ja turundusjuht Maris Viires.

“Vaadates kriteeriume, mis on inimestele tööandja valikul tähtsad, siis siin on esimesed kolm püsinud muutumatuna. Huvitav on see, et kui eelmisel aastal olid tööandja poolt pakutud arenguvõimalused olulisel neljandal kohal, siis nüüd on selle kriteeriumi positsioon langenud ning senisest tähtsamaks on saanud töötajate võrdne ja aus kohtlemine ning töötajate tervise eest hoolitsemine.”

Kõige olulisemate kriteeriumitena TOP tööandja valikul tõid vastajad 19 valikukriteeriumi hulgast välja: (1) motiveeriv palk ja lisahüved, (2) hea sisekliima ja toredad kolleegid, (3) paindlik töökorraldus, (4) töötajate võrdne ja aus kohtlemine, (5) tulemuste märkamine ja tunnustamine, (6) töötajate tervise eest hoolitsemine ning (7) arenguvõimaluste pakkumine. 

Kõige atraktiivsemaks tööandjaks valiti ülekaalukalt SEB Pank. SEB Panga personalijuht Margit Pugal selgitab põhjusi: „SEBs usume, et töötajad on kõige keskmes, mida teeme. Hoolime oma töötajate ambitsioonidest ja toetame igakülgselt nende arengut. Meile on oluline, et meie töötajate väärtuspakkumine oleks atraktiivne, mitmekülgne ja konkurentsvõimeline. Töö peab igapäevaselt olema inspireeriv, väljakutseid pakkuv, aga samas hooliv ning turvaline.”

“SEB eesmärgiks on olla parimate tööandjate hulgas ja töötame selle nimel igapäevaselt. Meil on siiralt hea meel saadud tunnustuse üle, mis näitab, et meie töö kannab vilja ja see on nähtav tööturul ka laiemalt. Suur tänu kõigile, kes meile tunnustust jagasid ja kes töötavad selle nimel, et SEB tööandjana parim oleks!“ selgitab Margit Pugal.


Kõige atrkatiivsemad tööandjad sektorite lõikes:

TOP tööandja (top-of-mind) – SEB PANK AS

Finantsvaldkonna võitja – LHV PANK AS

Kaubanduse valdkonna võitja – COOP EESTI

IT ja telekommunikatsiooni valdkonna võitja – TELIA EESTI AS

Tootmise valdkonna võitja – ABB AS

Teeninduse valdkonna võitja – MY FITNESS AS

Logistika valdkonna võitja – LUX EXPRESS ESTONIA AS


Uuringu tulemustega saab tutvuda alates 21.01.2021 www.topemployer.ee lehel.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top