fbpx
CV.ee tööelublogi

Kuula | Tööelublogi podcast – Eesti Top Tööandjad 2021

Kuula🎧 | 1# Tööelublogi podcast - Eesti Top Tööandjad 2021 3

Tööelublogi podcast on juhtiva värbamispartneri CV-Online’i (CV.ee) ning populaarse ’’Juhtimiskvaliteet on konkurentsieelis’’ podcastiga koostöös valminud saade, mis keskendub tööelus toimuvatele sündmustele meie ümber. Podcastis puudutame edukate Eesti ettevõtega nende edu saladusi, väljakutseid ning teisi aktuaalseid teemasid tööelu protsessidel juhtimisel. Oled juht või spetsialist – vahet pole, sellest saatest leiab mõtteainet igaüks.

Esimene Tööelublogi podcast püüab avada loori Eesti atraktiivsete ettevõtete edu saladustelt. Eelmise aasta lõpus ja käesoleva aasta alguses viis CV-Online (CV.ee) läbi oma traditsioonilise TOP tööandja uuringu, millega selgitati välja Eesti kõige atraktiivsemad ja populaarsemad tööandjad, kelle heaks inimesed sooviksid töötada.

Esimese Tööelublogi podcasti saatekülalisteks ongi verivärske uuringu Top Tööandja 2021 edetabelis kõrged kohad noppinud SEB Eesti juht Allan Parik koos panga personalijuhi Margit Pugaliga ning MyFitness Grupi juht Erkki Torn koos MyFitness Eesti juhi Tiina Otsaga.

Mõned olulisemad väljanopped Tööelublogi podcasti esimesest episoodist:

SEB Eesti juht Allan Parik

“Minu jaoks on ettevõtte atraktiivsuse seisukohalt oluline, et inimesed tunneksid, et organisatsioon on hea koht, kus oma ambitsioone ja enesearengu potentsiaali maksimaalselt realiseerida. On huvitav töö, on põnevad väljakutsed ja inimene tunneb, et ta saab edasi areneda.” – Allan Parik, SEB

“Me hoolime väga töötajate ambitsioonidest ja arenguvõimalustest. Meil on hästi toimiv sisemine ülikool online õpikeskkonna näol, kus on tuhandeid koolituskursusi, mis aitavad töötajatel edasi areneda. Lisaks sellele otsime me ka töötajatele teadlikult uusi ja nende potentsiaali veelgi paremini rakendada võimaldavaid väljakutseid ja tööülesandeid. Me usume, et töö ise on ikka kõige parem arengumootor. Kui inimesel endal on suur soov ühes või teises projektis kaasa lüüa, siis me igati toetame sedalaadi initsiatiivikust.” – Margit Pugal, SEB

“Oluline on, et tekib tööandja ja töövõtja vahel hea klapp väärtuste ja kultuuri osas. Me pakume oma eksistentsiga klientidele tegelikult ju tervist. Ja väga paljude inimeste jaoks on tervis ning selle eest hea seismine prioriteet number üks. Täna me näeme, et need töötajad, kes meie juurde tee leiavad, omavad sisemist missioonitunnet ning erilist tahet tervise ja tervisliku elustiili valdkonnaga tegeleda.” – Erkki Torn, MyFitness

“Ma olen veendunud, et me oleme atraktiivne tööandja just meie missiooni toetajatele. Kui MyFitness pakub oma klientidele tervislikku elustiili, siis me ise otsime ja tõmbame ka ligi neid inimesi, kelle jaoks see missioon on samuti südamelähedane.” – Tiina Otsa , MyFitness

Vaata lähemalt Top Tööandja 2021 tulemusi SIIT.

Tööelu podcasti saatekülalised.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top