fbpx
CV.ee tööelublogi

Top 5 tööandjad teenindussektoris: vastajatele meeldiks töötada spordiklubide heaks

Top 5 tööandjad teenindussektoris: vastajatele meeldiks töötada spordiklubide heaks

CV-Online Estonia/CV.ee värskest uuringust selgus, et kõige atraktiivsem tööandja teenindussektoris on My Fitness.

Teenindussektor paistab silma sellega, et vastajate eelistused jagunevad erinevate tööandjate vahel väga ühtlaselt. Hääli on antud 338 erinevale organisatsioonile, esiviisikusse on pääsenud laiema geograafilise katvusega ettevõtmised. Tähelepanu väärib, et ka esikümne tööandjad on saanud vaid 2-6% sektori häältest, mis tulenebki valikute paljususest.

1. My Fitness 

Spordiklubide ketti opereeriv My Fitness AS on teenindussektori kahe atraktiivseima tööandja hulgas juba kolmandat aastat järjest. Kui mulluse uuringu järgi oli ettevõte teisel kohal, siis tänavu on ta kõige eelistatum tööandja tegevusvaldkonnas. My Fitness kogus 174 häält ehk 6%. 

“Meil on äärmiselt hea meel, et MyFitness teenindussektori parimaks tööandjaks valiti.”, ütleb My Fitnessi Baltikumi tegevjuht Erkki Torn. “Kuigi me pole otseselt ega teadlikult tööandja brändiga tegelenud, on meil tugev tiimi- ja peretunne. MyFitnessi meeskond teeb oma tööd missiooniga ja pühendumusega ning järelikult paistab see ka väljapoole – pakume inimestele teenust edendamaks tervist ja vaimu ja see läheb inimestele korda. See auhind on äärmiselt tore ja innustav ning loomulikult me jätkame eesmärgiga, et MyFitness oleks parim koht kus töötada.”

2. G4S Eesti 

Eelmise aasta edetabeli võitja G4S Eesti tegi ka tänavuse uuringu põhjal tugeva tulemuse. Ettevõte sai 4% ehk 110 häälega vastajate teiseks eelistuseks teenindussektori tööandjate hulgas.

3. Alexela Logistics 

Alexela Logistics on üks teenindussektori edetabeli üllatajaid, kes ei mahtunud aasta eest eelmise uuringu läbi viimise ajal isegi esikümne hulka. Alexela Logistics’it hindab sektori kõige atraktiivsemaks tööandjaks 4% vastajaist ehk 104 inimest, teisest kohast jäi puudu vaid kuus häält.   


4. Apollo Kohvikud 

Apollo kohvikud on samuti esmakordselt teenindussektori ihaldusväärseimate tööandjate edetabeli esikümnes tõustes kohe neljandale positsioonile. Apollo Kohvikutele kuulub 101 inimese eelistus ehk 3% teenindusvaldkonna häältest. 

5. 24/7 Fitnessklubi  

Teenindussektori viie eelistatuima tööandja hulka kuulub ka teine spordiklubide ketti opereeriv ettevõte 24/7 Fitnessklubi. Seda organisatsiooni sooviks oma tööandjana näha 92 inimest ehk 3% teenindussektorile hääle andnutest. 


Teenindussektori TOP 10 tööandjad:

  1. MY FITNESS AS
  2. G4S EESTI AS
  3. ALEXELA LOGISTICS AS
  4. APOLLO KOHVIKUD OÜ
  5. 24-7FITNESSKLUBI OÜ
  6. AQVA HOTELS OÜ
  7. CV KESKUS OÜ
  8. EESTI RAHVA MUUSEUM
  9. SWEDBANK AS 
  10. ADVOKAADIBÜROO SORAINEN AS

Uuringus osalejad said märkida, mis on nende jaoks tööandja valikul kõige olulisemad kriteeriumid. Kõige tähtsamate kriteeriumitena tõid vastajad välja: (1) motiveeriv palk ja lisahüved, (2) hea sisekliima ja toredad kolleegid, (3) paindlik töökorraldus, (4) töötajate võrdne ja aus kohtlemine, (5) tulemuste märkamine ja tunnustamine, (6) töötajate tervise eest hoolitsemine ning (7) arenguvõimaluste pakkumine. 

19.11.2020-11.01.2021 viis CV-Online Estonia läbi traditsioonilise TOP tööandja uuringu, millega selgitati välja töövõtjate eelistused tööandja valikul. Kokku osales uuringus 3222 inimest üle Eesti, kes said märkida oma eelistatuima tööandja seitsmes erinevas ärisektoris.

Uuringu tulemustega saab tutvuda topemployer.ee lehel. 

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top