fbpx
CV.ee tööelublogi

Vaata järele: 6 ahvatlevat pakkumist Top Tööandjatelt

Vaata järele: 6 ahvatlevat pakkumist Top Tööandjatelt

Vaikselt on lähenemas iga-aastane, üle-eestiline Top Tööandja uuring, millega uuritakse Eesti tööealise elanikkonna eelistusi tööandjate valikul. Tänavune uuring alustab juba järgmisel nädalal – 1. detsembril!

CV.ee meeskond on kokku kogunud 6 eri sektori Top Tööandjate tööpakkumist, mille hulgas leidub üht-teist nii tudengitele, tippspetsialistidele kui ka tööturu uudistajatele. Vaata need järgi ja kandideeri sobivale – tööpakkumise nägemiseks kliki pealkirjale!

1. Krediidianalüütik

Krediidiriski analüüs ja finantsvõimekuse hindamine on sinu jaoks käkitegu? Siis tasub end proovile panna SEB Pank AS krediidianalüütikuna! Pakkumisel on pikaajaline karjääri- ja arenguvõimalus, lisaks koostööle erinevates sektorites tegutsevate Eesti ettevõtetega. Kui oled majandusalase kõrgharidusega ja hea silmaga äri- ja finantsriskidele, siis võib see olla midagi just sulle! Vaata tööpakkumist SIIN.

2. Kaubapaigutaja (eCoop)

Töö, mis sobib kõigile! Armastad korda ja tahaksid, et iga asi leiaks päris oma koha? Coop Eesti Keskühistu pakub tööd asendamatule kaubapaigutajale eCoopi, kelle tööülesanneteks saab laokaupade paigutamine ja korrashoiu tagamine. Kasuks tuleb füüsiline vastupidavus ja valmisolek osaliselt jahedas töötamisele. Kui sügisilm ei heiduta, siis pole probleemi! Vaata tööpakkumist SIIN.

3. Elektrivõrgu insener

Hei, elektriinsener! Eesti Energia AS pakub sulle võimalust panustada Elektrilevi arengusse ja energiamaailma muutmisse! Uuelt tiimiliikmelt ootavad nad elektroenergeetika alast kutse- või kõrgharidust, kogemust projekteerimise tarkvaraga ja head otsustusvõimet. See on ideaalne võimalus töötada mainekas ettevõttes koos edumeelse meeskonnaga, soovi korral kasvõi palmi alt! Vaata tööpakkumist SIIN.

4. Tarkvaraarendaja

Koodiväänaja – siin on midagi sulle! Elisa Eesti AS otsib enda meeskonda tarkvaraarenduse talenti, kes oskaks luua veebi- ja neid toetavaid taustsüsteeme ja tunneks oma töö üle uhkust. Lisaks eesti ja inglise keelele on vajalik ka veatu Java ja JavaScripti keelte oskus. Vaata tööpakkumist SIIN.

5. Baltikumi tootejuht

Kui sind köidab ettevõtte pidev arendamine, siis võib DPD Eesti AS Baltikumi tootejuhi positsioon sinu südame võita! Kasuks tuleb varasem kogemus toote- või projektijuhtimise vallas ning oskus analüüsida ja läbi viia turuanalüüse. DPD pakub põnevaid väljakutseid koos motiveeriva tasu ja soodustustega. Kui sul on olemas tahe ehitada innovatiivseid lahendusi juhtivale logistikaettevõttele, siis tasub kandideerida! Vaata tööpakkumist SIIN.

6. Lennundusjulgestuse töötaja

Oled unistanud vaheldusrikka töö tegemisest? G4S Eesti AS otsib endale lennundusjulgestuse töötajat, kelle peamiseks ülesandeks on seista lennujaama turvalisuse ja kaitse eest. Kandideerida saab igaüks, kel keskharidus käes ning eesti ja inglise keel suus! Lisaks pakub G4S kõikidele töötajatele võimalust sportida G4S Spordiklubis ja vajadusel majutust ühiselamus. Kõlab põnevalt? Vaata tööpakkumist SIIN.

01.12-31.12.2021 viib CV-Online Estonia läbi traditsioonilise Top Tööandja uuringu, millega selgitatakse välja töövõtjate eelistused tööandja valikul. Kokku osales eelmisel aastal uuringus 3222 inimest üle Eesti, kes said märkida oma eelistatuima tööandja seitsmes erinevas ärisektoris.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top