fbpx
CV.ee tööelublogi

Vaata videost, kuidas unistuste tööle saada!

Vaata videost, kuidas unistuste tööle saada!

Me veedame väga suure osa oma elust töötades. Kes tahaks teha tööd, mis talle tegelikult ei meeldi? Uuringud on näidanud, et ainult 22% kandidaatidest töötab praegu oma unistuste töökohal, kuigi 81% neist oleks nõus parema pakkumise korral töökohta vahetama. Ühest küljest tahaks igaüks meist minna hommikul suure õhinaga tööle ning nautida iga päeva, mil me tööd teeme. Teisalt, tehes tööd, mis meile ei meeldi, hiilivad tööstress ja läbipõlemine aegsasti ligi. Aga kuidas unistuste tööle saada?

CV.ee turundusspetsialist Gertrud annab Sulle 3 head soovitust. Vaata need järgi!


Aktiveeri tööpakkumiste teavitus ja leia oma unistuste töö!

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top