fbpx
CV.ee tööelublogi

CV.ee Tööelu podcast #2: Kuidas olla Top Tööandja?

CV.ee Tööelu podcast #2: Kuidas olla parim tööandja?

CV.ee tööelu podcast kutsub kuulaja praktilisse tööelu maailma, mis on loodud nii töövõtjatele, kui ka tööandjatele. Podcasti viib läbi CV.ee tiim ja saatekülalisteks on erinevates episoodides värbajad, personalijuhid kes räägivad autentselt ja ausalt erinevatest teemadest, mis parasjagu päevakajaline ja oluline tundub.

Esimeses podcastis rääkisime tööandja brändingust ning teises tööelu podcastis saavad kokku CV.ee turundusjuht Karla Oder, Circle K Eesti Senior HR Business Partner Riin Soostar ja Coop Eesti HR direktor Kerstin Jaani. Seekordseks podcasti teemaks on kuidas olla kaubanduses või teeninduses Top Tööandja.

Teises episoodis võetakse aruteluks, kes on Top Tööandja ja mis teda eristab teistest. Kerstin ning Riin annavad näpunäiteid, kuidas sisemiselt hoida töötajaid ning kuidas teeninduse valdkonnas tööandjana paremini silma paista. 

Lisaks räägitakse podcastis sellest, kuidas tagada paindlikus teenindavas sektoris, kuidas kanda ettevõtte väärtuseid läbivalt terves ettevõttes ning mis väärtuseid peab ettevõtte töötaja kandma teenindavas rollis. Kerstin räägib podcastis Coop Eesti väärtustest ettevõttena ja palju muud põnevat.

Kuula podcastist lähemalt kuidas olla parim tööandja.

Kuula tööelu podcasti siin:

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top