fbpx
CV.ee tööelublogi

CV.ee Tööelu podcast #3: Kuidas leida unistuste töökoht?

CV.ee Tööelu podcast #3: Kuidas leida unistuste töökoht?

CV.ee tööelu podcast kutsub kuulaja praktilisse tööelu maailma, mis on loodud nii töövõtjatele, kui ka tööandjatele. Podcasti viib läbi CV.ee tiim ja saatekülalisteks on erinevates episoodides värbajad, personalijuhid kes räägivad autentselt ja ausalt erinevatest teemadest, mis parasjagu päevakajaline ja oluline tundub. Kolmanda podcasti teemaks on: Kuidas leida unistuste töökoht?

Kolmandas tööelu podcastis saavad kokku CV.ee turundusspetsialistid Lisette Parts ja Gertu Matikainen. Seekordne teema on suunatud noortele tööotsijatele. Gertu ja Lisette räägivad sellest, kuidas leida unistuste töökoht ning millised sammud tuleks läbida, et saavutada positiivne tulemus töövestlusel.

Kolmandas episoodis annavad Gertu ja Lisette nõu, kuidas valmistuda töövestluseks ning mida jälgida CV koostamisel. Lisaks võetakse ette eelmisel kevadel läbi viidud uuring, kus selgus, mida tööandjad kõige enam ootavad noortest tööotsijatest. “Oluline on meeles pidada, et tööotsija leiaks sobiva töökoha ja tööandja sobiva töötaja,” sõnab CV.ee turundusspetsialist Gertu Matikainen.

Kuula podcasti siin:

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top