fbpx
CV.ee tööelublogi

Oled sa tüdinud rutiinsest tööst ja arvad, et Sinu potensiaal on jäänud kasutamata?

LVM

Mis oleks, kui saaksid endale töö, kus on võimalus teenida üle Eesti keskmise palga? Sealjuures võimalus isiklikuks arenguks ning vabadus oma tööaja määramisel? Sellega seostub väga hästi kinnisvaramaakleri töö. LVM Kinnisvara otsib uusi kinnisvara talente! Kui oled järjepidev, teotahteline ning soovid inimestel aidata teha nende elus ühe tähtsama otsuse – nagu seda on enda kodu ostmine, siis ühine LVM Kinnisvara tiimiga.

Skyacrap

Oluline ei ole sinu vanus, rahvus ega varasemad kogemused. Loeb sinu julgus ja oskus endale eesmärke püstitada. Sind on toetamas meeskond, kes peab lugu heast huumorist ja on igati abivalmis, et aidata just Sinul saada oma ala proffiks. Ei puudu ka meeskonnaüritused – ja koolitused, mis sinu enesearengut toetavad.

LVM Kinnisvara mugavad ja kaasaaegsed kontorid asuvad nii Talllinnas, Tartus, Pärnus kui ka Kuressaares. Pühendunud maakler teenib LVM Kinnisvaras üle kahe tuhande euro kätte. Eeskujulikud maaklerid jõuavad siiski ka üle keskmise sissetuleku ja vabaduseni. Sul on võimalus saada kutseliseks maakleriks, sooritades vastava eksami. See annab sulle juurde proffessionaalsust ja annab sulle ka hea konkurentsi eelise.

Oled sa tüdinud rutiinsest tööst ja arvad, et Sinu potensiaal on jäänud kasutamata?

Sulle pakutakse võimalust end igati teostada ning saada Eestis tulemuslikuks ja eeskujulikuks maakleriks. Kui sul on olemas valmisolek ja soov end proovile panna uues karjäärialases väljakutses, siis astu aga LVM Kinnisvara pardale ja ole valmis oma elu huvitavamaks perioodiks. Kinnisvaramaakleri roll on väga olulise väärtusega, sest just tema on inimene, kes aitab inimestel leida nende unelmate kodu.

 

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top