fbpx
CV.ee tööelublogi

Indrek Rahi #minatean

Indrek Rahi #minatean

Kes ma olen – nimi, vanus, roll?

Indrek Rahi, 52

Koolitaja ja juhtimiskonsultant

Miks ma teen just seda tööd, mida ma teen?

Ma arvan, et töö otsib inimest, mitte inimene tööd. Juba mu vanavanaisa oli kooliõpetaja. Mõlemad vanemad ülikooli õppejõud. Ju ei ole minulgi sellest saatusest pääsu. Nii et esiteks on põhjus sobivus tööga. Õpetamisega kaasneb paratamatult ka millegi uue tutvustamise ja positiivse veenmise kohustus. Ka see tundub mulle sobivat nagu valatult. Jääb üle see viimane küsimus – mida ja miks siis ikkagi “õpetada”? Eestlane on viletsapoolne meeskonnatöötaja. Mulle kui hariduselt ajalooõpetajale teeb see muret. Äkki sellepärast olengi juba 20 aastat aidanud koolitajana meeskondadel teineteisest paremini aru saada ja koostöös paremaid tulemusi saavutada. Lisaks saavad juhid ja liidrid endale minu kaudu nõuandeid ja tööriistu oma rolli paremaks täimiseks. Seda kõike polegi nii vähe ja see teeb rõõmu!

Mida soovitaksin inimestele, kel on raske oma töö mõtet leida?

Ole uudishimulik ja küsi tagasisidet selle kohta mida Sa hästi teed. Tugevad küljed on IGAL inimesel, olen selles veendunud! Nende ülesleidmine ja kasutamine oma igapäevatöös toob rõõmu, tekitab austust, loob suhteid ja annab lõppkokkuvõttes põhjuse edasi tegutseda ja juurde õppida. Seega – ära karda küsida tagasisidet ja abi!

Tutvu teiste inspireerivate lugudega ja tee esimene samm tähenduslikuma töö suunas! Vaata lähemalt: https://kampaania.cv.ee/minatean

Selle pildi alt-atribuut on tühi. Failinimi on ezgif.com-optimize-2.gif

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top