fbpx
CV.ee tööelublogi

Moonika Treier #minatean

Moonika Treier #minatean

Tere!

Minu nimi on Moonika Treier ja olen 39-aastane. Töötan Radisson Blu Hotell Olümpia kohvikus Boulevard juhina.

Hotellis täitus mul 1. juunil 15 aastat, millest viimased 9 aastat olen kohvikus tööl olnud. Alustasin hotelli restoranis ettekandjana ning üsna varsti usaldati minu kanda ka superviisori amet. Superviisor sain olla vaid lühikest aega, kui jäin koju lapsehoolduspuhkusele.

Kui lapsehoolduspuhkuselt tagasi tulin, pakuti mulle kohta mitte enam hotelli restoranis, vaid siis juba Cafe Boulevardi müüjana. Loomulikult sobis see pakkumine mulle ideaalselt, sest see kohvik oli minu jaoks alati olnud väga väärikas ja tunnustatud koht ja on siiani!

Nii ma siis alustasin müüjana ja üsna pea pakuti mulle kohviku juhataja kohta. Teatud kõhkluste ja kahtlustega võtsin selle vastu, sest ei teadnud, mida oodata sellelt töölt. Ametinimetus on küll juhataja, kuid klientide teenindamisest ei saa ma kuidagi üle ega ümber. Mulle lihtsalt väga meeldib kliente teenindada ja nendega suhelda.

Klienditeenindus on suurepärane ja avastamisrõõmu täis töö. Jah, on ka väga raskeid ja keerulisi olukordi, kuid neid, mis positiivset lahendust ei leia, on ikka väga-väga väike osa. Pea olematu! Seega, suheldes klientidega leiad alati ühise keele, kui sa ise seda vaid tahad!

Ja mis mind siis motiveerib? Tegelikult motiveerivad mind inimesed! Nii kolleegid, kui ka kliendid.

Mu väiksem poeg ütles ühel ilusal päeval, et: Emme sa oled nii-nii kuulus! Ma siis kohe, et miks ta nii arvab…? No tema arvates ei saa minuga mitte kusagil rahulikult käia, ma ainult teretan, räägin juttu, lehvitan inimestele…ja vahel isegi kallistan inimesi tänavatel. Ja nii tegelikult ongi. Need inimesed, kellest jutt käis, on väga suures osas meie kohviku kliendid.

No kas saab enam ilusamat ja siiramat komplimenti minu töökoha osas keegi teha! Seda, et ma teen oma tööd suurima heameelega ja et seda on märgata ka väljaspool töökohta, märkas isegi laps.

Ma olen oma tööd hästi vist teinud!

Klienditeenindus on fantastiline, ainult et see töö peab sulle ka meeldima. Vastasel juhul ei tule sellest miskit välja.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top