fbpx
CV.ee tööelublogi

Telli tööpakkumiste teavitused e-postile, tasuta!

Telli tasuta värskeimate tööpakkumiste teavitused otse e-mailile! 3

Alati ei pea olema nii, et Sina otsid tööd. Töö võib otsida ka Sind – nagu öeldakse, alati leidub tööd, mis otsib tegijat. Kuidas see võimalik oleks, et Sina saad infot kõige värskemate ja Sinule huvipakkuvate tööpakkumiste kohta, ilma, et peaksid päevast päeva tööportaalides surfama ja enda väärtuslikku aega kulutama? 

CV.ee pakub Sulle head ja efektiivset võimalust tellida enda e-mailile värskete tööpakkumiste teavitused. See on hea ja lihtne võimalus töö otsimiseks, sest automaatsed teavitused: 

  • säästavad oluliselt Sinu aega
  • võimaldavad Sul saada infot mugavamal viisil
  • võimaldavad Sul omal käel valida ja muuta tööeelistuste seadistusi, millise valdkonna, töökoormuse ja muude sätete järgi soovid pakkumisi e-mailile saada,
  • tagavad selle, et oled esimeste seas, kes värskeid tööpakkumisi saab. Need, kes teavitusi ei telli, näevad pakkumisi vaid tööportaalis ringi vaadates, ent Sina oled juba sammukese eespool ja saad kiiremini kandideerima asuda. 
  • on Sulle täiesti tasuta – nii muutmine kui ka tellimine! 

Kas Sul ei ole tööpakkumiste teavitused veel tellitud? Ava endale uued töövõimalused vaid mõne klikiga: https://cv.ee/et/notification

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top