fbpx
CV.ee tööelublogi

Miks aktiveerida tööpakkumiste teavitus?

Miks aktiveerida tööpakkumiste teavitus? 1

Alati ei pea olema nii, et sina otsid tööd. Töö võib otsida ka sind – alati leidub tööd, mis otsib tegijat. Aktiveeritud tööpakkumiste teavitused lihtsustavad tööotsingut ja hoiavad sind kursis uute potentsiaalsete töökohtadega. 

Kuidas see võimalik oleks, et sa saaksid infot värskeimate ja just sulle sobivate tööpakkumiste kohta, ilma et peaksid päevast päeva tööportaalis surfama ja enda väärtuslikku aega kulutama?

Mis on tööpakkumiste teavitus?

Tööpakkumiste teavitus on meiliteade, mis saadetakse sinu postkasti alati, kui CV.ee portaalis on saadaval sinu otsingueelistustele vastavad töökohad. Olenemata sellest, kas otsid kindlat ametinimetust, näiteks turundusassistendi ametikoht, või konkreetset tegevusala või ettevõtet – aktiveeritud tööpakkumiste teavitus on sulle igal juhul abiks.

Miks peaksid tööpakkumiste teavituse aktiveerima?

Lisaks mugavusele pakuvad teavitused sulle võimalust olla varaseim kandidaat, mis võib aidata sul konkurentide ees eeliseid luua. Varajane lind leiab ikka tera, nagu öeldakse, ja kandideerimisprotsessi ajal võib esimesena kandideerimine suurendada tõenäosust, et värbaja sinu CV-d märkab. Kuidas saaksid olla varajane kandidaat? Tööst esimesel võimalusel teada saades!

Kuidas aktiveerida tööpakkumiste teavitust?

Tööpakkumiste teavituse aktiveerimine on imelihtne! Mine leheküljele https://cv.ee/et/notification, sisesta sulle sobivad kriteeriumid (e-mail, asukohad, kategooriad, märksõnad, soovi korral ka nt tööaeg ja nõutud keeled) ning telli teavitus ühe nupuvajutusega. 

Millised on aktiveeritud teavituste eelised?

Pakume sulle head ja efektiivset võimalust aktiveerida värskete tööpakkumiste teavitused. See on lihtne võimalus töö otsimiseks, sest automaatsed teavitused:

  • säästavad oluliselt sinu aega;
  • võimaldavad sul saada infot kiirelt ja mugavalt;
  • võimaldavad sul omal käel valida ja muuta tööeelistuste seadistusi, millise valdkonna, töökoormuse ja muude kriteeriumite järgi soovid tööpakkumisi saada;
  • Tagavad selle, et oled esimeste seas, kes uutest tööpakkumistest teada saab. Need, kes teavitusi ei telli, näevad pakkumisi vaid tööportaalis ringi vaadates, ent sina oled juba sammu eespool ja saad kiiremini kandideerima asuda;
  • On sulle täiesti tasuta – nii aktiveerimine kui ka muutmine.

Kas sul ei ole tööpakkumiste teavitused veel aktiveeritud? Ava endale uued töövõimalused vaid mõne klikiga: https://cv.ee/et/notification

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top