fbpx
CV.ee tööelublogi

Top 5 tööandjad transpordi ja logistika sektoris. Kaks parimat on vahetanud kohad!

Top 5 tööandjad transpordi ja logistika sektoris. Kaks parimat on vahetanud kohad! 1

Tööportaal ja värbamispartner CV-Online viis 2019. aasta novembris-detsembris läbi traditsioonilise uuringu, millega selgitati välja töövõtjate eelistused tööandja valikul. Kokku andis oma panuse 2358 vastajat üle Eesti. 

Transpordi ja logistika sektoris on toimunud võrreldes eelmise uuringu tulemustega palju muutuseid ja top-i on ilmunud uued suurettevõtetest tegijad. Liidrikohale ja seejuures teistest kaugele ette on rebinud Tallink Grupp.

TOP tööandja uuring on alanud! Aeg selgitada välja parimad 1

1. Tallink Grupp

Atraktiivseimaks tööandjaks transpordi ja logistika sektoris on vastajad nimetanud Tallink Grupi, mis kogus mulluse 12% asemel 28% häältest ehk 629 vastaja soosingu. Kuidas on selline hüpe saavutatud?

“Tallink panustab igapäevaselt sellesse, et pakkuda meie kolleegidele kaasaegseid töötingimusi, atraktiivset motivatsioonipaketti ning arenguperspektiivi ettevõtte tulevikuplaanide kontekstis. Tallink on kiirelt arenev ettevõte ning meie arengusse panustab iga Tallinki töötaja, mida hindame kõrgelt.“, kommenteerib Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene. „Oleme tänulikud usalduse eest ja teeme kõik, et saavutatud esikohapositsiooni ka edaspidi hoida. Tere tulemast tööle Tallinkisse!“ kutsub ta.

Sarnaselt Tallink Grupi juhatuse esimehele on ka vastajad välja toonud Tallinki motiveeriva palgataseme ja lisahüved, töötajate võrdse kohtlemise ja suurepärased karjääri tegemise võimalused.

2. Tallinna Lennujaam

Transpordi ja logistika valdkonna ihaldusväärsete tööandjate edetabeli teisel kohal on Tallinna Lennujaam AS, mis oli eelmises analoogses uuringus suisa sektori liidri kohal. Lennujaama kasuks otsustas 12% vastanutest ehk 263 inimest.

Uuringu andmeil meelitab Tallinna Lennujaam potentsiaalseid töötajaid motiveeriva palgataseme ja lisahüvede, hea maine, mõnusa sisekliima ning paindliku töökorraldusega.

3. Eesti Post

Aastaga on teinud järsu tõusu edetabeli kolmanda koha omanikuks saanud Eesti Post AS. Transpordi ja logistika valdkonna atraktiivseimaks tööandjaks peab Eesti Posti vastajatest 8% ehk 175 inimest. Eelmisel aastal ettevõte veel viie parima sekka ei mahtunud.

Laia geograafilise katvusega ettevõte on vastajate poolt tööandjana hinnatud hea logistilise asukoha poolest. Esile on toodud ka Eesti Posti tuntus ja hea maine, töötajate võrdne ja aus kohtlemine, head karjäärivõimalused ja muid tegureid.

4. Lux Express

Bussitranspordi teenuseid pakkuv Lux Express Estonia AS on samuti uus tulija transpordi ja logistika sektori edetabelis. Ettevõtet pidas valdkonna kõige atraktiivsemaks tööandjaks 8% uuringule vastajatest: 172 inimest.

Uuringus osalejad on nimetanud, et nemad eelistaksid Lux Expressi tööandjana keskkonnasõbralikkuse, hea sisekliima, ahvatlevate karjäärivõimaluste ja motiveeriva töötasu-lisahüvede tõttu.

5. Tallinna Sadam

Edetabelis parandas oma kohta ka Tallinna Sadam AS, mis hoolitseb Eesti suurimate sadamate eest ja pakub saartevahelise parvlaevaliikluse teenust. Tallinna Sadama heaks anti sektorisiseselt 5% ehk 105 häält.

Vastajad eelistaks Tallinna Sadamat tööandjana tuntuse ja hea maine, paindliku töökorralduse ning motiveeriva palgataseme ja lisahüvede tõttu.

Transpordi ja logistika sektori TOP 10 tööandjat: koht, häälte arv ja % kõikidest vastajatest

1. TALLINK GRUPP AS                                     629         28%
2. TALLINNA LENNUJAAM AS                      263         12%
3. EESTI POST AS                                               175         8%
4. LUX EXPRESS ESTONIA AS                        172         8%
5. TALLINNA SADAM AS                                105         5%
6. DPD EESTI AS                                                98           4%
7. SMARTEN LOGISTICS AS                           76           3%
8. DHL LOGISTICS ESTONIA OÜ                   69           3%
9. ITELLA ESTONIA OÜ                                    61           3%
10. EESTI RAUDTEE AS                                    51           2%

Täpsemate uuringu tulemuste ja metoodikaga saab tutvuda lehel www.topemployer.ee.
Uuringu viis läbi CV Online Estonia (CV.ee) – pikaajaliste kogemustega värbamispartner, kes pakub laia portfelli tööandjatele ja tööotsijatele suunatud teenuseid ja erilahendusi. 

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top