fbpx
CV.ee tööelublogi

Vaata järgi, kas sobiksid tööle müügi ja kabanduse sektorisse!

Vaata järgi, kas sobiksid tööle müügi ja kabanduse sektorisse! 3

Müük ja kaubandus on endiselt üks populaarsemaid töövaldkondi, kuhu kandideeritakse. Kuid millised on TOP oskused müügi ja kaubanduse valdkonnas?

Tuleviku tööturg on suuresti oskuspõhine ning seetõttu tuleks oskused ka oma CV’sse märkida – kunagi ei tea, millal potentsiaalne tööandja võib sind oskuste põhjal üles leida ja sinuni hea võimalusega jõuda. 

Vaata, millised on TOP oskused müügi ja kaubanduse valdkonnas ning lisa need ka oma CV’sse!

Toote/teenuse tundmine. Et olla tipptegija müügis ja kaubanduses, pead kõigepealt omama häid teadmisi müüdavast tootest või teenusest.

Suhtlemis- ja veenmisoskus. Nagu ka paljudes teistes ärivaldkondades, tuleb müügis ja kaubanduses hea suhtlemisoskus kasuks. Müügis räägime kindlasti ka veenmisoskusest ehk võimest klienti veenda, miks just sinu pakutav toode või teenus on teistest parem ja väärib soetamist.

TOP oskused müügis ja kaubanduses

Kuulamisoskus. See oskus on äärmiselt vajalik, et selgitada välja kliendi mured ja neile parim võimalik lahendus pakkuda.

Kliendisuhted (CRM). Oskus luua ja hoida häid kliendisuhteid on kahtlemata midagi, mis tuleb nii müügis kui ka kaubanduses kõvasti kasuks.

Koostöövõime. Nagu öeldakse “Teamwork makes the dream work!” – koos saavutame rohkem ning hea koostöövõime on omadus, mida inimeste puhul kõrgelt hinnatakse.

Ajaplaneerimine. Oskus oma aega edukalt planeerida on oluline, et müügieesmärgid täidetud saaksid. Kaubanduses ja müügis võib olla töötempo kuude lõikes erinev, seega on eriti oluline oma aega edukalt juhtida.

Probleemide lahendamise oskus. See oskus on tänapäeva tööturul üks olulisemaid ning tuleb kasuks ka müügis ja kaubanduses.

Ärivaist. Müük aitab kaasa äritulemuste saavutamisele ning seega on see omadus, mis tuleb heale müügiinimesele alati kasuks.

Loogiline mõtlemine. Oskus näha põhjus-tagajärg seoseid ja loogiliselt olukordi hinnata ja tegutseda aitab samuti kaasa, et olla müügis ja kaubanduses edukas.

Enesejuhtimine. See on oskus, mida läheb vaja küll kõigil inimestel, kuid müügis ja kaubanduses on see oluline, et pingelistest tööpäevadest põhjustatud stressi ja läbipõlemist vältida.

Tutvu kõikide töövaldkondade TOP oskustega SIIN ja lisa oskused ka oma CV’sse. Kõikide CV uuendajate vahel loositakse välja magusad auhinnad.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top