fbpx
CV.ee tööelublogi

Rahvas on rääkinud. Vaata Top Tööandja 2022 uuringu tulemusi.

Rahvas on rääkinud. Vaata Top Tööandja 2022 uuringu tulemusi.

1.12.2021-31.12.2021 viis CV-Online Estonia (CV.ee) läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, mis kogus rekordiliselt üle 8000 vastaja ning mille käigus on kõikidel inimestel võimalik hääletada ettevõtte poolt, kus nad sooviksid enim töötada. Lisaks 2022 aasta ‘’top-of-mind’’ Top Tööandjale, valiti parimad tööandjad kuues erinevas ärisektoris.

“Top Tööandja konkurss näitab inimestele, millised on need ettevõtted, kelle juurde soovitakse kõige enam tööle minna ning millised tööandjad on rahva seas sel raskel ajal usalduse võitnud,” räägib CV.ee turundusjuht Karla Oder. “Usun, et selle aasta Top Tööandja uuring näitab ka seda, kes on suutnud muutunud tingimustes oma töötajate eest hästi hoolt kanda ning seda ka väljapoole näidata.”


Top Tööandjad 2022 sektorite lõikes: 

  • TOP tööandja (top-of-mind) – LHV PANK AS 
  • Finantsvaldkonna võitja – LHV PANK AS 
  • Kaubanduse valdkonna võitja – COOP EESTI 
  • IT ja telekommunikatsiooni valdkonna võitja – TELIA EESTI AS 
  • Tootmise valdkonna võitja – ABB AS 
  • Teeninduse valdkonna võitja – BOLT TECHNOLOGIES OÜ 
  • Transpordi ja logistika valdkonna võitja – LUX EXPRESS ESTONIA AS

Parimate tööandjate täispika pingereaga on võimalik tutvuda leheküljel
https://hr.cv.ee/top-employer-tulemused-2022 


TOP 5 kriteeriumit, mis teevad tööandja atraktiivseks 

Uuringus osalejad said märkida, mis on nende jaoks tööandja valikul kõige olulisemad kriteeriumid.

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia (CV.ee). Konkurss on pika ajalooga – Top Tööandjaid on valitud viimased 10 aastat. Analoogset konkurssi viiakse läbi terves Baltikumis katusbrändina Top Employer. Parimate tööandjate täispika pingereaga on võimalik tutvuda leheküljel https://hr.cv.ee/top-employer-tulemused-2022

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top