fbpx
CV.ee tööelublogi

Top Tööandjad finantssektoris: eelmise aasta võitja kaitses tiitlit ja võitis lisa

Top tööandjad finantssektoris: eelmise aasta võitja kaitses tiitlit ja võitis lisa

01.12.2021-31.12.2021 viis CV-Online Estonia (CV.ee) läbi traditsioonilise Top Tööandja uuringu, millega selgitati välja inimeste eelistused tööandja valikul. Kokku osales uuringus rekordiliselt üle 8000 inimese üle Eesti, kes said märkida oma eelistatuima tööandja seitsmes erinevas ärisektoris.

Kui LHV ja SWEDBANK kaitsesid oma kohta tööandjana ka sellel aastal, siis oma eelmise aasta kolmanda koha pidi SEB loovutama COOP pangale . Kui aga vaadata tabeli üldist seisu, siis on selgelt näha, et endiselt pälvivad finantssektoris suurima kandidaatide tähelepanu suured pangad.

”Pangana konkureerime talentide nimel nii teiste finantssektori ettevõtetega kui ka näiteks IT startuppidega. On märgata, et juba mõnda aega on konkurentsivõimelise palganumbri ja muude materiaalsete tegurite kõrval määravaks hoopiski eneseteostusega seotud tegurid. Tänased tippspetsialistid vaatavad, kas nad saavad päriselt aidata kaasa olulistele muutustele, töötades usalduslikus keskkonnas, kus neist hoolitakse, kus nende arvamus loeb ja väärtustatakse häid suhteid. LHV-s oleme fookusesse võtnud just sedasorti rahulolu pakkumise.” – LHV personalijuht Liisa Põldma


Top tööandjad finantssektoris

Kliki tööandja nimel, et vaadata tööpakkumisi CV.ee lehel.

  1. LHV PANK AS
  2. SWEDBANK AS
  3. COOP PANK AS
  4. SEB PANK AS
  5. WISE PAYMENTS LIMITED EESTI FILIAAL
  6. EESTI PANK
  7. NORDEA BANK ABP EESTI FILIAAL
  8. TALLINNA KAUBAMAJA GRUPP AS
  9. ERGO INSURANCE SE
  10. AS INBANK

TOP 5 kriteeriumit, mis teevad tööandja atraktiivseks 

Uuringus osalejad said märkida, mis on nende jaoks tööandja valikul kõige olulisemad kriteeriumid.

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia (CV.ee). Konkurss on pika ajalooga – Top Tööandjaid on valitud viimased 10 aastat. Analoogset konkurssi viiakse läbi terves Baltikumis katusbrändina Top Employer. Parimate tööandjate täispika pingereaga on võimalik tutvuda leheküljel https://hr.cv.ee/top-employer-tulemused-2022

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top