fbpx
CV.ee tööelublogi

Top Tööandjad tootmissektoris: võit läks suurtele, kuid pingerea teises pooles on näha uusi tulijaid

Top Tööandjad tootmissektoris: võit läks suurtele, kuid pingerea teises pooles on näha uusi tulijaid 1

01.12.2021-31.12.2021 viis CV-Online Estonia (CV.ee) läbi traditsioonilise Top Tööandja uuringu, millega selgitati välja inimeste eelistused tööandja valikul. Kokku osales uuringus rekordiliselt üle 8000 inimese üle Eesti, kes said märkida oma eelistatuima tööandja seitsmes erinevas ärisektoris.

Kui ABB AS ja EESTI ENERGIA AS võitlevad omavahel endiselt tootmissektori esikoha nimel, siis pingerea teises pooles on näha palju muutuseid. Tabelisse on jõudnud ka uustulnuk AMPLER BIKES OÜ, kes jõudis auväärsele 10. kohale. Oma kohta parandas ka A. LE COQ AS, kes jõudis selle aasta uuringus lausa 3. kohale, parandades seega oma tulemust kahe koha võrra.

„Meil on heameel tõdeda, et ABB on tööturul tänu meie klientide ja partnerite tagasisidele ning töötajate pingutustele endiselt üks hinnatumaid tööandjaid,“ märkis ABB Balti riikide juht Jukka Patrikainen. „Tänasel tööjõuturul on kõige olulisem töötaja väärtustamine ja töötajakogemuse prioritiseerimine terve töösuhte vältel, kuna just inimesed on ettevõtte suurim väärtus. Tootmisettevõttes on esmatähtis töötajate ohutus ning kaasaegsete töötingimuste pakkumine alates tipptasemel tehnoloogiast, mugavatest tööriietest ja isikukaitsevahenditest kuni kvaliteeti ja koostööd soosivate töö- ja puhkeruumideni.“

„ABB eesmärk on läbipaistva, kaasava ja konstruktiivse organisatsioonikultuuri kujundamine, et ettevõtte töötajad tunneksid end oma rollis hästi, julgeksid võtta riske ning olla innovaatilised, et pakkuda parimaid teenuseid ja lahendusi,“ lisas ABB Balti riikide personalijuht Tuuliki Poom. „Meie töötajad ise hindavad kõige enam ABB arengu- ja karjäärivõimaluste paljusust ning võimalust töötada koos tipptegijatega rahvusvahelises võrgustikus, mis annab kiire ligipääsu maailma kaasaegseimatele teadmistele ning praktikatele. ABB meeskondade head tulemused on toonud Eestisse aina enam uusi võimalusi juhtida väga suure mõju ja tähtsusega globaalseid projekte ning tegevusi just siitsamast Eestist.“

„Kandidaadid eelistavad aina enam tööandjaid, kes töötaja isikliku arengu toetamise ja paindlike töötingimuste kõrval pakuvad võimalust panustada ühiskonna jaoks olulise mõjuga valdkondadesse,“ lisas Poom. „ABB teekonnal on igaühel võimalus olla suunanäitajaks kiirelt arenevas tehnoloogiasektoris ning pakkuda uudseid ning nutikamaid lahendusi, tooteid ja teenuseid jätkusuutlikuma tuleviku kujundamiseks, et tagada ka meie järeltulevatele põlvedele parem elukeskkond.“


Top tööandjad tootmissektoris

Kliki tööandja nimel, et vaadata tööpakkumisi CV.ee lehel.

  1. ABB AS
  2. EESTI ENERGIA AS
  3. A. LE COQ AS
  4. CLEVERON AS
  5. ALEXELA ENERGIA TEENUSED AS
  6. ORKLA EESTI AS
  7. BALBIINO AS
  8. EESTI PAGAR AS
  9. FARMI PIIMATÖÖSTUS AS
  10. AMPLER BIKES OÜ

TOP 5 kriteeriumit, mis teevad tööandja atraktiivseks 

Uuringus osalejad said märkida, mis on nende jaoks tööandja valikul kõige olulisemad kriteeriumid.

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia (CV.ee). Konkurss on pika ajalooga – Top Tööandjaid on valitud viimased 10 aastat. Analoogset konkurssi viiakse läbi terves Baltikumis katusbrändina Top Employer. Parimate tööandjate täispika pingereaga on võimalik tutvuda leheküljel https://hr.cv.ee/top-employer-tulemused-2022

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top