fbpx
CV.ee tööelublogi

Top Tööandjad kaubandussektoris: uus tulija sai kõrge koha

Top Tööandjad kaubandussektoris: uus tulija sai kõrge koha

01.12.2021-31.12.2021 viis CV-Online Estonia (CV.ee) läbi traditsioonilise Top Tööandja uuringu, millega selgitati välja inimeste eelistused tööandja valikul. Kokku osales uuringus rekordiliselt üle 8000 inimese üle Eesti, kes said märkida oma eelistatuima tööandja seitsmes erinevas ärisektoris.

Uus aasta on kaubandussektori jaoks alanud tormiliselt, sest niigi tiheda konkurentsiga sektorisse on saabunud uus tulija. Uueks tulijaks on mõistagi LIDL EESTI OÜ, kes saavutas tähelepanuväärselt kõrge 7. koha Top Tööandja edetabelis. Kuigi suur ja tugev esikolmik (COOP EESTI; KAUBAMAJA AS; SELVER AS) jäi sellel aastal muutumatuks, siis pingerea teises pooles on näha muutuseid.

Coop Eesti personalidirektor Kerstin Jaani kommentaar

”Coop on tööandjana kindel, usaldusväärne, pikaajalise kogemusega ja stabiilne Eesti ettevõte. Coopi 330 kauplust katavad kogu Eestimaad ning see pakub inimestele töötamise võimalust nende elukoha lähedal. Olgugi, et tegemist on juba 120 aastase organisantsiooniga, oleme viimase kümne aastaga läbi teinud väga suured muutused, sh oleme väga palju uusi kaupluseid avanud ja vanu renoveerinud, võtnud kasutusele palju uusi tehnoloogiaid, nagu näiteks Nutikassad, päikesepaneelid kaupluste katustel või toidukapid, Coopi kaubamärgi kasutusele võtmine jpm.”

”Coopis töötab üle 6000 inimese väga erinevatel positsioonidel ning väga paljud neist on teinud ka organisatsioonisisest karjääri, mis näitab inimeste soovi ja tahet panustada just siin. Meil on oma Coop Akadeemia, kus koolitame nii kontaktkoolituste kui ka e-õppe keskkonna kaudu. Hoolimine nii töötajast kui kliendist on meie kultuuri osa. Lisaks on meil töötajatele veel hulk erinevaid boonuseid, sõltuvalt ühistust on selleks kas sporditoetused, tervisekindlustused, soodustused oma kauplustes ostlemisel jne. Kõik Coopi ühistud on oma piirkonnas sektori parimad või keskmisest paremad palga maksjad. Aga nagu inimestel enamasti, on ka meie inimeste jaoks palga kõrval oluline töökeskkond ja töökultuur – Coop on nimetatud kaubandussektori kõige ihaldusväärsemaks tööandjaks kolmandat aastat järjest ja konkurentide juurest on meie juurde tööle tuldud sageli just sõnumiga, et hinnatakse meie inimlikku töökultuuri.”


Top tööandjad kaubandussektoris

Kliki tööandja nimel, et vaadata tööpakkumisi CV.ee lehel.

  1. COOP EESTI
  2. KAUBAMAJA AS
  3. SELVER AS
  4. APOLLO KAUPLUSED OÜ
  5. AS ALEXELA
  6. RIMI EESTI FOOD AS
  7. LIDL EESTI OÜ
  8. CIRCLE K EESTI AS
  9. PRISMA PEREMARKET AS
  10. RAHVA RAAMAT AS

TOP 5 kriteeriumit, mis teevad tööandja atraktiivseks 

Uuringus osalejad said märkida, mis on nende jaoks tööandja valikul kõige olulisemad kriteeriumid.

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia (CV.ee). Konkurss on pika ajalooga – Top Tööandjaid on valitud viimased 10 aastat. Analoogset konkurssi viiakse läbi terves Baltikumis katusbrändina Top Employer. Parimate tööandjate täispika pingereaga on võimalik tutvuda leheküljel https://hr.cv.ee/top-employer-tulemused-2022

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top