fbpx
CV.ee tööelublogi

Ka Eesti räpparid puudutavad karjäärialaseid küsimusi

Ka Eesti räpparid puudutavad karjäärialaseid küsimusi

Kes teaks öelda, kuidas elada nii, et tööd tegema ei pea? Kuidas elada luksusliku elu nii, et tööd tegema ei peaks? Neid karjäärialaseid küsimusi, puudutab räppar nimega ”reket” ning kindlasti ka paljud tööturul aktiivsed inimesed.

Võime julgelt öelda, et mingit salajast retsepti ei ole ning kaks kätt taskus istudes ”külma ja rasket” pole võimalik teenida. Võib vaid loota lotoõnnele, kuid ka sellegi võimalus on üsnagi väikese tõenäosusega. Seega tasuks oma käed taskust välja võtta ning asuda tööle. Erinevaid ameteid on palju ning mida pühendunumalt sa töötad, seda suurema tõenäoususega on võimalik saada omal alal spetsialistiks, mis tagab ka luksuslikuma või vähemalt õnnelikuma elu.

Lisaks ”reketi” loole on varasemalt karjääri teemal räppinud ka Põhja-Tallinn, kes räägib oma loos tagavaraplaanist, mis võiks igal inimesel juba tänaseks olla enda jaoks paika pandud. Hetkel valitud amet ei pruugi alati olla see, mis sind elu lõpuni õnnelikuks teeb. Seega on alati kasulik, kui omad selget ülevaadet, mis tööturul sulle järgmisena pakkuda võiks olla. Kui sul pole hetkel veel tagavaraplaani ning vajad abi tööelu otsuste tegemisel, siis tasuks mõelda karjäärinõustamisele. Mõte minna karjäärinõustamisele ei ole nõrkuse märk, vaid tugevus, oskus ja tahtmine endaga edasi tegeleda.

Toimetaja soovitab:
Marika Tamme teekond tippspetsialistist joogaõpetajaks

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top