fbpx
CV.ee tööelublogi

Kontori stereotüübid. Kas tunned ennast ära?

Kontori stereotüübid. Kas tunned ennast ära?

Kontoris töötades õpid kolleege üsnagi hästi tundma ning märkad erinevaid stereotüüpe enda ümber. Nemad teevadki kontori niivõrd omanäoliseks ja iga kollektiivi omamoodi eriliseks. Millised siis on traditsioonilised kontori stereotüübid? Kas tunned ennast ära?

Kohvihoolik
Inimene, kes vajab hommikul tassi või paar kohvi, et ennast käima tõmmata. Ta muretseb, et ta tass oleks alati pigem pooltäis kui pooltühi. Ta lennukatele ideedele tuleks alla märkida sponsored by coffee.

Lobiseja
Kolleeg, kelle mõtteid kuulates peaksid haarama paberi ja pliiatsi. Ta on energiapomm, kellel on lõputult ideid ja lahendusi. Ta on asendamatu mõttekaaslane, kui vaja genereerida uusi ja ägedaid ideid.

Unimüts
Töökaaslane, kes hea meelega võtaks padja ja teki kontorisse kaasa. Hilineb peaaegu alati ning hommikul tööle tulles on ta unine, pärast lõunasööki tukub veidi ning töölt pilukil lahkudes on ta jälle unine.

Töömesilane
Aeg on raha! Sellised tööpäevi, kus lõunapausil tööpostilt teda ei leiaks, juhtub harva. Tema motoks on: ”Kes teeb, see jõuab.”

Tujutõstja
Tema on Teie kontori tegu ja nägu- pakatab positiivsusest ja nakatab sellega teisedki. Aeg kulgeb temaga tööd tehes vaevatu kergusega.

Loo autor Lisette Soop, CV.ee praktikant

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top