fbpx
CV.ee tööelublogi

Hea tiimitöö loob ühise toimiva terviku

Hea tiimitöö loob ühise toimiva terviku

Pole saladus, et eduka ettevõtte vundamendiks on hea tiimitöö, see aga eeldab häid sotsiaalseid oskuseid. Ettevõtted hindavad üha rohkem inimese suutlikust teha tööd tiimides, tihtipeale testitakse grupis töötamise võimekust juba vestlusvoorudes. Kui tahad tööandjale juba kandideerimisel silma jääda, saada oma CV videoformaadis. See annab suhtlemisoskusest parema ülevaate ning soodustab töövestlusele pääsemist. Häid nippe, kuidas tööandjale video CV-ga silma jääda, saad sirvida siitsamast Nipila.ee tööelublogist. Tiimitöö ei sobi kõigile – aga see on õpitav. Hea tiimitöö koosneb elementidest, mis loob lõpuks ühise toimiva terviku.

Suhtlus on kõige olulisem osa tiimitöös. Ära kunagi pelga enda arvamust avaldada- iga mõttekild võib viia suure ideeni!

Arvesta teistega! Põikpäisus tiimis ei vii sihini, alati peab olema valmis kompromissideks. Kui tunned, et Su idee on hea, too mõjuvad argumendid, miks peaks just Sinu ideed ellu viima.

Mõtle, mida öelda ja mida mitte. Pika laua taga istudes võivad arutelud kujuneda pikaks protsessiks. Selle juures on oluline jälgida, et aruteluteema püsiks fookuses. Iga mõte, mis pähe tuleb, tuleks enne läbi mõelda, kas idee ikka on teemakohane.

Hoia positiivset meelestatust! Edukat ja efektiivset tiimitööd saadab positiivne hoiak. Ära hoia tagasi ennast töökaaslaste innustamisel ning tunnustamisel, kui tunned, et seda vääritakse. Tunnusta oma tublit töökaaslast! Kui tead kolleegi, kes on tõeline #KULDSÜDA ja eeskujuks tööturul, tunnusta teda siin.

Eduka tiimitöö tagab ühtsustunne. Kolleegidest peaks saama Sinu pikaajalised sõbrad ja lahingupartnerid, kellega käid läbi nii tulest kui veest. Firmaüritused või väljasviibimised tööajaväliselt seovad inimesi ning suurendavad meeskonnatunnet – usaldusest võib sündida pikaajaline edukas ja toimiv tiim.


Sul ei ole veel unistuste tiimi? Siit leiad 20 000 tööpakkumise seast endale suurepärased tiimikaaslased juba täna.

Loo autor Lisette Soop, CV.ee praktikant

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top