fbpx
CV.ee tööelublogi

Guilty pleasure: instagrami kangelased

Guilty pleasure: instagrami kangelased 5

Sotsiaalmeedias veedetud aega saab ka kasulikult kasutada. Mõtlesin, et jagan teiega neid inimesi ja organisatsioone, kes on minu jaoks instagrami kangelased.

1. Richard Branson

Suuremat tutvustamist Richard Branson kindlasti ei vaja. Tegemist on seikleja hingega ettevõtjaga, kelle kogemusest ja tatkusest on palju õppida. Guilty pleasure: instagrami kangelased

2. Leonardo DiCaprio

Lisaks sellele, et tegemist on maailma parima näitlejaga on ta võtnud südame asjaks võidelda kliimasoojenemise vastu. Ta on loonud fonde, mis aitavad erinevaid MTÜ-sid loomade kaitsest kuni ookeani puhastamiseni välja. Tegemist on kontoga, kus oma kuulsat nime kasutades jõutakse miljonite inimesteni.Guilty pleasure: instagrami kangelased 1

3. Reet Aus

Eesti kõige ägedam moelooja, kes on suhtumist kiirmoodi oma isikliku eeskujuga muutnud. Mõtle, mida ja kuidas tarbid. Ja millised on riided, mida kannad ja kes need teinud on. Guilty pleasure: instagrami kangelased 2

4. Loomus

Loomakaitsjad, kes seisavad nende eest, kes ise midagi öelda ei saa.

Guilty pleasure: instagrami kangelased 3

5.  4Ocean

Kas keegi on mõelnud, kui suured prügisaared ookeanil lisaks jäämägedele ujuvad? Ja sellele, kas keegi üldse hoolib, et neid seal ei oleks? 4Ocean hoolitseb selle eest, et ookeani puhastada, Samm sammu haaval, aga panus on nende poolt metsik. Soovitan vaadata ja vajadusel toetada nende tegevust. Nad ei hoolitse selle eest, et neil oleks hea, vaid ka kõigil teistel ka.

Guilty pleasure: instagrami kangelased 4

Keda te Instagramis jälgite?

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top