fbpx
CV.ee tööelublogi

Maris Viires #minatean

Maris Viires: "...kui saan aidata inimestel näha oma unikaalsust ja õnnestumist, siis minu päev on tehtud!” #minatean

Mina tean, mida mul on teiste inimestega jagada ja mida ka ise õppida. Mina tean, et suurim õppimine seisneb elu tasakaalu mõistmises ja teadmises, et elu suurimad kvaliteedid omandame me läbi kogemise.

Oma tööalast kutsumust, sisemist teadmist, olen ma sisimas alati tundnud, sest juba väikese lapsena öeldi mulle „Maris, sinust saab kas loomaarst või sotsiaaltöötaja, sest sa soovid kõiki kogu aeg aidata“. Neid kahte minust ei saanud. Loomaarstiks ma ei sobinud, sest mulle ei meeldi olla füüsilise valu keskel ja sotsiaaltöötajaks samuti, sest olen liialt empaatiline, et tulla toime teiste inimeste vaimse valuga. Nii ma siis leidsin oma omadustele vastavalt kolm põhilist ametit, mida ma väga armastan – värbamine, turundamine ja inimeste arengu toetamine coachina.

CV-Online turundusjuhina tunnen iga päev, et aitan inimesi, sest läbi oma tegevuse aitan neil mõista, kes nad on, mida oma elult tahavad ja kuidas soovitud sihtpunkti jõuavad. Ma tean, et soovin teha tööd, milles on parajal hulgal adrenaliini, pidevat õppimist ja enesearengut ja rohkelt loovust.

Ja ma tean, et tahan iga päev minna magama teadmisega, et olen teinud maailma paremaks paigaks 😊

Tutvu teiste inspireerivate lugudega ja tee esimene samm tähenduslikuma töö suunas! Vaata lähemalt: https://kampaania.cv.ee/minatean

Selle pildi alt-atribuut on tühi. Failinimi on ezgif.com-optimize-2.gif

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top