fbpx
CV.ee tööelublogi

Anna oma hääl: Top Tööandja konkurss alustab taas!

Anna oma hääl: Top Tööandja konkurss alustab taas!

Tänasest saab hoo sisse järjekordne Top Tööandja konkurss, mille käigus on kõikidel inimestel võimalik hääletada ettevõtte poolt, kus nad sooviksid enim töötada. Lisaks 2022 aasta Top Tööandjale valitakse parimad tööandjad kuues erinevas ärisektoris. Eelmisel aastal võitis ülekaalukalt Top Tööandja (top-of-mind) tiitli SEB Pank.

“Top Tööandja konkurss näitab inimestele, millised on need ettevõtted, kelle juurde tasub tööle minna. Viimane aasta on paljude tööandjate jaoks olnud keeruline: pikkade kodukontori perioodide või sulgemiste tõttu on töötajad ettevõtetest kahjuks distantseerunud,” räägib CV-Online’i turundusjuht Karla Oder. “Usun, et selle aasta Top Tööandja uuring näitab, kes on suutnud muutunud tingimustes oma töötajate eest hästi hoolt kanda ning seda ka väljapoole näidata.”

Kõige olulisemad Top Tööandjate valikukriteeriumid eelmisel aastal olid: (1) motiveeriv palk ja lisahüved, (2) hea sisekliima ja toredad kolleegid, (3) paindlik töökorraldus, (4) töötajate võrdne ja aus kohtlemine, (5) tulemuste märkamine ja tunnustamine, (6) töötajate tervise eest hoolitsemine ning (7) arenguvõimaluste pakkumine.

2021 aasta Top Tööandjad:

TOP tööandja (top-of-mind) – SEB PANK AS

Finantsvaldkonna võitja – LHV PANK AS

Kaubanduse valdkonna võitja –  COOP EESTI

IT ja telekommunikatsiooni valdkonna võitja – TELIA EESTI AS

Tootmise valdkonna võitja – ABB AS

Teeninduse valdkonna võitja – MY FITNESS AS

Logistika valdkonna võitja – LUX EXPRESS ESTONIA AS

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv tööportaal CV-Online/CV.ee. Konkurss on pika ajalooga – Top Tööandjaid on valitud viimased 10 aastat. Analoogset konkurssi viiakse läbi terves baltikumis katusbrändina Top Employer. Anna oma hääl Top Employer lehel ja aita välja selgitada Top Tööandjad Eestis! Kõikide vastanute vahel loositakse 500€ puhtalt kätte!

Lisainfo:
Karla Oder
karla@cv.ee
+372 5681 2661

Top Tööandja 2022: Aita valida parim tööandja!

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top