fbpx
CV.ee tööelublogi

Päev Top Tööandjaga – G4S lennundusjulgestaja

Päev Top Tööandjaga - G4S lennujulgestaja 5

Top Tööandja on iga-aastane CV.ee uuring, mille eesmärk on selgitada välja Eesti kõige atraktiivsemad ja populaarsemad tööandjad. Uuringut viib läbi üks kõige populaarsemaid tööportaale CV-Online Estonia (CV.ee). Tööandjaid nomineeritakse mitmetes erinevates kategooriates ja uuringust võtavad osa tuhanded inimesed igal aastal.

Otsustasime oma värbamistiimiga sel aastal, et soovime parimate tööandjatega ka ise lähemalt tutvuda. Üheks parimaks tööandjaks teenindussektoris valiti eelmise aasta uuringu põhjal ka G4S EESTI AS. Ilmselt tekkis sul kohe küsimus, et miks nemad ja just teenindussektoris? Kohe seletan…

Kaugelt vaadates ei pruugi turva- või julgestustöötaja töö tunduda klassikalise teenindussektori tööna, kuid tegelikult on asi hoopis vastupidine. Turvatöötajate ülesanne pole ainult julgeoleku tagamine vaid selle tööga käib kaasas pidev kommunikatsioon inimestega, mis nõuab head suhtlemisoskust ning kõrget teenindustaset.

Oma kogemusest G4S lennundusjulgestaja töövarjupäeval võin julgelt väita, et hea väljendusoskus ning julgus inimestega suhelda on antud töö juures lausa hädavajalik. Iga päev läbib Tallinna Lennujaama väljuvatele lendudele üle paarituhande inimese ning kõik nad peavad läbima ka julgestuskontrolli. Tihti on just G4S lennundusjulgestaja see, kes peab inimesi juhendama ja abistama edukaks julgestuskontrolliks.

Milline on G4S tööandjana?

G4Si kõige suuremaks väärtuseks on kahtlemata nende töötajad. Kui küsisin töötajatelt, et mida nad antud töökoha juures kõige enam väärtustavad, siis jäi kõlama just lahe kollektiiv ning ägedad inimesed. Ka mind võeti töövarjuna väga hästi vastu ning tervitati väga rõõmsameelselt. Julgen oma kogemusest lähtuvalt väita, et tegemist on tõesti ägeda ja ühtehoidva kollektiiviga.

G4S pakub lisaks ka muid hüvesid ja soodustusi, et nende töötajad tunneksid ennast töökohal hästi. Pakutavate soodustustega hoolitakse oma töötajatest ning väärtustatakse ka nende lähedasi. Lähemalt saad lugeda G4Si töö kohta siit ja siit.

Mõned põhjused, miks on G4S Top Tööandja

G4S on kahtlemata suur ning mainekas tööandja, kes suudab pakkuda tööd erinevate eelistustega inimestele. Mõned näited väärtuspakkumistest, mida G4S sulle võimaldada saab.

  • Tuntud ja mainekas rahvusvaheline ettevõtte;
  • Stabiilne töö ja tööandja;
  • Sotsiaalsed garantiid;
  • Paindlik tööaeg;
  • Töökoht kodu lähedal;
  • Sportimisvõimalused G4S Spordiklubis;
  • Arengu- ja karjäärivõimalused;
  • Soodne ühiselamu;
  • Kindel sissetulek;
  • Kvaliteetne koolitus;
  • Mugavad tööriided;
  • Kollektiivlepingust tulenevad õigused ja soodustused.

Kes sobiks ettevõttesse tööle?

Päev Top Tööandjaga - G4S lennujulgestaja 4
G4S pakub oma töötajatele mitmeid erinevaid ametikohti.

Nagu igas teises ettevõttes, siis on ka G4Si ametikohtadel teatud nõudmised, millest mööda vaadata ei saa. Nagu juba varasemalt mainisin, siis kindlasti on vaja head suhtlemisoskust ning pingetaluvust, sest see on eeldus teenindavas sektoris töötamiseks.

Hea füüsiline vorm tuleb samuti kasuks, sest juba lõunaks näitas minu nutikell, et olin saavutanud oma päevaste sammude eesmärgi. Muide, kõik turvatöötajad peavad läbima ka taustakontrolli. Lisaks peavad töötajad oskama eesti keelt heal suhtlustasemel, kõigile rakendub ka vanusepiirang ning tööle võetakse alates 19. eluaastast. Vaata nõudmiste ja tööpakkumiste kohta lähemalt siit.

Lai tööpõld ja võimalus areneda

Oma töövarjupäeval tutvusin mitme erineva ametikoha esindajaga, kes kõik olid alustanud klassikalise turvatöötaja rollis. See annab aimu, et G4S väärtustab oma töötajaid ning annab neile võimaluse ettevõtte-siseselt areneda. Lisaks pakub G4S tööandjana palju erinevaid töökohti vastavalt sinu isiklikele eelistustele. Sul on võimalus astuda klassikalise turvatöötaja rolli, olla lennundusjulgestaja, patrullekipaaži turvatöötaja, IT ja turvasüsteemide tehnik jpm.

Minu töövarjupäev möödus igal juhul lennates ning andis mulle oluliselt parema ülevaate turvatöötajate rollist tänasel tööturul. Kui G4Si töö sind kõnetab, siis soovitan kindlasti tutvuda kõikide erinevate ametikohtadega siin.

Päev Top Tööandjaga - G4S lennundusjulgestaja

Ära unusta anda ka meile märku, millised tööandjad on sinu hinnangul parimatest parimad sel aastal. Vasta Top Tööandja 2022 uuringule siin.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top