fbpx
CV.ee tööelublogi

Blogija Hensu Gusta: “Alustasin selleks, et astuda välja mugavusstoonist.”

Blogija Hensu Gusta: “Alustasin selleks, et astuda välja mugavusstoonist.”

Henri Karpov aka Hensu Gusta räägib ausalt ära, miks ta alustas vlogimisega. Lisaks annab ta head nõu praktikale minejatele. “Alustasin blogimisega selleks, et astuda välja mugavusstoonist. Ma usun, et edu algabki seal, kus mugavustsoon lõppeb. Tahtsin ennast proovile panna ja oma ideid rakendada. Kõik on võimalik, lihtsalt tee ära ja ära kahtle endas!”

Hensu Gusta: Ära lase hirmul ennast juhtida!

Mugavam on valida kergem tee? Teha midagi, mida juba oskad? Minna sinna, kus oled juba käinud? Suhelda inimestega, keda tunned? Ole siis parem paigal, ära igaks juhuks midagi tee ja võid üsna kindel olla, et sinu unistused täituvad vaid unenägudes.

Praktika annab võimaluse ennast avastada, leida uus lahe töökoht, saada põnevaid tutvusi ning luua endale paremat tulevikku! Õnneks oleme teinud teie elu lihtsamaks ja kogunud kokku kõige ägedamad praktikakohad, mille seast leiad ehk endalegi sobiva. Vaata järele, millised praktikakohad on veel saadaval, enne kui keegi sinust ette jõuab!

Kas Sina oled juba praktikale kandideerinud?

Unistuste praktikakoha võid leida siit www.cv.ee/praktika

Hensu Gusta - praktika

Keegi kuskil kunagi ütles, et elus tuleb kõik järgi proovida. Ainult arg on see, kes ei julge katsetada. Miks mitte proovida grimmeerija ametit? Võibolla sinu looming erinebki teiste grimmeerijate stiilist, peamine on iseenda tööga rahul olla.

Mis on ühist Eesti top influenceritel?
Nad on piisavalt julged, et astuda vastu uutele praktilistele väljakutsetele ja piisavalt osavad, et esimesed ebaõnnestumised enda kasuks pöörata.
Mine ja anna ka oma hääl kaanestaari konkurssile!
http://www.yu.ee/kaanestaarikonkurss-kevad-2018/

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top