fbpx
CV.ee tööelublogi

Miks tasub enda CV-d süsteemis aktiivsena hoida?

Miks tasub enda CV-d süsteemis aktiivsena hoida? 5

CV.ee värbamisspetsialistid kohtuvad sadade tööotsijatega iga kuu. Põhjuseid, miks uut tööd otsitakse on erinevaid, kuid fakt on see, et 3-5 aasta tagant töökohta vahetada on tänasel päeval vägagi aktsepteeritav. See hoiab Sind värskena ja paneb silmad särama, kui teed tööd, mis päriselt rõõmu toob. Oma uue tööalase väljakutse leidmiseks soovitame läbi vaadata 7-10 tööpakkumist mitmes erinevas valdkonnas.

Uute tööalaste väljakutsete edukamaks leidmiseks soovitame Sul kindlasti omada aktiivset CV-d meie tööportaali andmebaasis. Miks tasub enda CV aktiivsena hoida?

Sinuni jõuavad tööpakkumised, mis ei pruugi olla avalikud

Omades tööportaalis aktiivset CV-d, näitad Sa tööandjatele, et oled avatud uutele pakkumistele. Nii võib juhtuda, et enne, kui jõuad oma uue värske CV-ga kandideerima asuda, oled saanud juba uusi ning huvitavaid tööalaseid pakkumisi otse ettevõtetelt endalt. Võib öelda, et oled justkui eelisjärjekorras ja saad pakkumise enne, kui oled omalt poolt sammu teinud. 

Kandideerimine on lihtsaimast lihtsam

Omades tööportaalis CV-d on kandideerimine vaid ühe kliki kaugusel. Lisaks saad kandideerides valida erinevate CV-de vahel, mille oled juba eelnevalt valmis teinud. See on eriti kasulik, kui oled huvitatud erinevates valdkondades kandideerimisest. Seetõttu soovitame omada mitut CV-d, et kandideerimisel saaksite valida, millise CV-ga antud valdkonnas just kandideerida soovite. 

Säilib ajalugu varasemate kandideerimiste kohta

Professionaalsema mulje jätmiseks ei ole mõistlik kandideerida ühele töökuulutusele enam kui üks kord. Seetõttu on tööportaalis CV omamine ning läbi selle ka kandideerimine eriti kasulik. Meie süsteem ei lase sul kandideerimisi duubeldada ning süsteem näitab Sulle ka kandideerimiste ajalugu. Nii näed ka seda, millise CV-ga millisele ametipostile kandideerisid.

Kas Sul ei ole veel aktiivset CV-d meie andmebaasis? Siin on sul võimalik see endale luua! Siit leiad 20 000 tööpakkumise seast endale uue väljakutse juba täna!

Aktiveeri enda CV juba täna!

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top