fbpx
CV.ee tööelublogi

Mis sai sinu unistustest?

Mis sai sinu unistustest?

Unistused täituvad, kui neile kaasa aitad 

Tihtilugu unustame just selle kõige olulisema sammu tegemata, et meie igatsetud soovid teoks saaks – selleks, et unistused täituks, tuleb neile ka omalt poolt hoogu anda. Muidugi ei ole kõik alati nii must ja valge. Võib juhtuda, et unistustele hoo andmiseks vajad esmalt pisut lisajõudu. Seetõttu on CV.ee otsustanud käima lükata kampaania, kus võid võita stardiks 500€, et oma unistusi ellu viia. Millisest ametist unistasid lapsena sina? Kuidas oma unistustele kaasa aidata?

Miks lõpetasid oma tulevikust unistamise?

Juba liivakastis jutustasime mängukaaslastele vankumatu meelekindlusega sellest, kuidas meist saab kunagi politseinik, arst, juuksur, poemüüja või õpetaja. Mõned meist jäid oma sõnadele truuks ja viisid need ka ellu. Kuid paljud tundsid, et peavad elus hakkama saamiseks valima teise tee. Mis täpselt takistuseks sai? Miks me järsku ei uskunud enam, et unistused täituvad?

Tuginedes meie Tööelublogis varasemalt välja toodud uuringule näeme, et valdavalt soovitakse areneda tunnustatud spetsialistiks oma valdkonnas (42% vastanutest) ja seejuures kõige rohkem ollaksegi huvitatud erialasest tööst Eestis (58% vastanutest on väga huvitatud). Kuid iseenese koolitamine ja oma valdkonnal edasi arenemine nõuab selleks ka vajalikku ressurssi.

Kuidas oma unistustele täna kaasa aidata?

CV.ee on otsustanud just alguse saanud kampaaniaga õla alla panna sellele, et sinu karjäärialased unistused teoks saaksid. Suurima tööportaalina Baltikumis on meil täna ka hea ülevaade, millised vabad tööpakkumised saadaval on ja milline on nende jaoks vajalik kvalifikatsioon. Seetõttu tõimegi ellu unistuste täitumise kampaania, mis annaks tööotsijale hea ülevaate tööturust, kuid lisaks ka motivatsiooni ja enesekindlust kandideerida. 

Kampaanias osalemiseks peaksid:

  • Lugema läbi kampaania tingimused: https://hr.cv.ee/unistused
  • Sõnastama oma karjäärialased unistused ja takistused, ning põhjuse, miks need teoks ei saanud;
  • Tellima novembrikuus oma e-mailile CV.ee tööpakkumiste teavituse

Kõigile kampaanias osalejatele soovib CV.ee head loosiõnne!

Unistused täitunud? Võida 500€ oma unistuste täitmiseks!

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top