fbpx
CV.ee tööelublogi

Eesti Top Tööandjad on selgunud! Vaata “top-of-mind” tulemusi

E

02.01.2023-31.01.2023 viis CV-Online Estonia (CV.ee) läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, mis kogus rekordiliselt pea 13 000 vastust. Uuringu käigus oli kõikidel inimestel võimalik hääletada ettevõtte poolt, kus nad sooviksid enim töötada. Lisaks 2023 aasta ‘’top-of-mind’’ Top Tööandjale valiti parimad tööandjad kuues erinevas ärisektoris.

“Hoolimata majanduse mõningasest jahenemisest on tööturul võitlus parimate töötajate pärast endiselt väga aktiivne. Parimad töötajad teevad enne kandideerimist ja tööpakkumise vastuvõtmist tööandjale põhjaliku taustakontrolli. Top Tööandjaks nomineeritutel on hea võimalus luua endale eelised parimate töötajate kaasamiseks oma eduloosse,” räägib CV.ee tegevjuht Agu Vahur.

2023 aasta “top-of-mind” tööandja on LHV PANK AS

LHV personalijuhi kohusetäitja Age Leedo sõnul on parima tööandja tiitel tunnustus kogu LHV-le. „Kui mullune parima tööandja nimetus valmistas meile suurt rõõmu, siis veelgi tähendusrikkam on see, et oleme parimaks tööandjaks ka jäänud. Kõik algab parimast teenindusest ja kogemusest, mida pangana tahame pakkuda, sest sageli on just LHV kliendid meie tulevased kolleegid. Kui naudime oma tööd ja teeme seda, mis on meile päriselt oluline, paistab see ka välja ja tekitab tunde, et tahaks siia tulla. Ja kui siia tullakse, on oluline, et tahetakse siia ka jääda. Ainult nii saab atraktiivsest tööandjast päriselt parim tööandja,“ ütles Leedo. „LHV väärtused on lihtne, toetav ja tulemuslik – läbi nende väärtuste kujundame ja suuname oma tegevused ka tööandjana,“ lisas ta.

Top tööandjad „top-of-mind“ sektoris ehk sektor, kelle heaks soovitakse kõige enam töötada:

Kliki tööandja nimel, et vaadata tööpakkumisi CV.ee lehel.

  1. LHV AS
  2. SWEDBANK AS
  3. BOLT TECHNOLOGIES OÜ
  4. TELIA EESTI AS
  5. EESTI ENERGIA AS
  6. WISE PAYMENT LIMITED EESTI FILIAAL
  7. TALLINK GRUPP AS
  8. SEB PANK AS
  9. NORDEA BANK ABP EESTI FILIAAL
  10. COOP EESTI AS

TOP 5 kriteeriumit, mis teevad tööandja atraktiivseks

  1. Pakutakse motiveerivat palka ja lisahüvesid 62.5% (7.9k vastajat)
  2. Hea sisekliima ja toredad kolleegid 52.6% (6.6k vastajat)
  3. Häid tulemusi märgatakse ja tunnustatakse 42.9% (5.4k vastajat)
  4. Tööandja hoolitseb oma töötajate tervise eest (spordikompensatsioon, puuviljad kontoris, tervisekindlustus vms) 42.1% (5.3k vastajat)
  5. Pakutakse paindlikku töökorraldust 41.7% (5.2k vastajat)

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia (CV.ee). Konkurss on pika ajalooga – Top Tööandjaid on valitud viimased 11 aastat. Analoogset konkurssi viiakse läbi terves Baltikumis katusbrändina Top Employer.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top