fbpx
CV.ee tööelublogi

Peale puhkust tööle tagasi-kuidas uuesti töölainele jõuda?

Peale puhkust tööle tagasi-kuidas uuesti töölainele jõuda? 4

Tõuse hommikul tunnikene varem, et jõuaksid enne tööle minemist rahulikult kõik vajalikud asjad kaasa haarata, mõnusa hommikusöögi süüa ja end eelseiseva nädala jaoks ette valmistada.

Päev enne tööle naasmist, küsi oma ülemuselt ülevaade, mis on tähtsamad asjad, millega sul tööl on koheselt vaja tegelema hakata. Nii jõuad end kurssi viia ja tööl ei ole kohe info üleküllus sind liigselt kurnamas.

Mine koos kolleegiga lõunale, et uurida, mida põnevat sinu äraolekul juhtus 😊Hea võimalus taas ühisele lainele tagasi tulla. Muuhulgas saad ka enda puhkusest mõne vingema kogemuse rääkida. Jagatud rõõm on nakatav!

Kontorisse tagasi jõudes, võta endale aega, et välja selgitada, mis ülesanded on koheselt vaja ära teha ning mida saad ka järgmisel päeval teha. Tark ei torma!

Hoia end puhkuse energilises meeleolus ja kuula oma lemmiklugusid ning nakata ka teisi kolleege oma säraga. Ole positiivne ja ära kurvasta, et oled tööl tagasi ja ei saa enam päeval rannas lesida. Pigem mõtle, kuidas oma puhanud olekut efektiivselt tööl rakendada.

Võta esimene päev vabalt! Ära lepi kohe kokku kohtumisi ja võta endale aega, et jõuaksid taas töölainele ümber häälestuda. Enda puhul olen küll tundnud, et esimene päev ei maksa end liigselt koormata. Ikka üks samm korraga ja positiivne meel on need, mis sind edasi aitavad 😊

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top