fbpx
CV.ee tööelublogi

Professionaalse värbaja abi tagab suurima sobivate kandidaatide arvu

Professionaalse värbaja abi tagab suurima sobivate kandidaatide arvu 3

Inimesed kuulutavad end tihti asjatundjateks, ettevõtjateks, leiutajateks ja innovaatoriteks ilma tõelise kogemuseta. Professionaalse värbaja abil on võimalik eristada tõelised motiveeritud ning sobilikud kandidaadid toetudes praktilisele värbamiskogemusele, mis ettevõtte juhil tihti puudub.

Toetudes praktilisele kogemusele ning värbamistööriistade oskuslikule kasutusele suudavad professionaalsed värbajad tuua valikusse kõige sobilikumad kandidaadid. Nii on hiljem ettevõtjal võimalik omale töötajad valida sobivate ja motiveeritud kandidaatide hulgast ilma aega ning raha raiskamata.

MIKS VALIDA VÄRBAMISTEENUSE KOOSTÖÖPARTNERIKS CV-ONLINE

Teame, et tihti pole ettevõtetel aega värbamisprotsessidega süvitsi tegeleda ning nii jäävad parimad kandidaadid leidmata.

Meie teenusteportfell sisaldab palju erinevaid värbamisteenuseid olenevalt, kui suure osa läbiviimist värbamisprotsessist ettevõte ootab. Sisuliselt on võimalik kogu protsess 100% ulatuses koos töötaja paigutusega ära organiseerida. Üldjuhul  jääb ettevõttel üle vaid valitud kandidaatidega kohtuda ning teha lõplik valik.

Uurime pidevalt nii era- kui ka äriklientidelt nende tegelikke vajadusi. See aitab jõuda sihtrühma jaoks atraktiivsete sõnumiteni, mis toob kandidaatide tähelepanu. Lisaks suudavad meie värbajad kasutada ära kogu CV.ee andmebaasi võimekuse. See aitab sihtida õigete sõnumitega õiget sihtrühma. Olgu mainitud, et iga kuu lisandub CV.ee andmebaasi üle 12 000 CV.

Miks valida professionaalse värbaja abi kasuks?

✅ Ajasäästlik

✅ Kogemustega värbajad on turuolukorraga kursis

✅ Võimaldab leida just Sulle sobilikud kandidaadid

✅ Professionaalne hinnang kandidaatidele

✅ Personaalne lähenemine

✅ Laiem nähtavus potentsiaalsetele kandidaatidele

✅ Võimaldab leida kandidaate ka ilma avaliku konkursita

Meie värbaja personaalne lähenemine kandidaadile tõstab tema motivatsiooni kandideerida just Sinu ettevõttesse. Nii on võimalik oma konkurente edestada just läbi personaalse lähenemise kandidaadile.

Professionaalne värbaja säästab Sinu aega & raha. CV-de läbitöötamine, kandidaatidega suhtlemine ning tagasiside andmine on väga ajamahukas. Edastame vaid sobivaid motiveeritud kandidaate, mis võimaldab oma aega oluliselt optimeerida.

Meie värbamistiim koosneb kogenud ning professionaalsetest värbajatest, kes kasutavad oma töös praktilisi teadmisi, mida oleme kogunud 24 tegutsemisaasta jooksul. See võimaldab vältida värbamisvigu. Meie kogemusel valitakse iseseisval värbamisel tihti positsioonile vale töötaja, kes ei oma vastavaid teadmiseid. See on ettevõtte jaoks kulukas viga.

Kui seisad silmitsi värbamise väljakutsega, siis pane meid proovile! Lisaks tavapärastele ja klassikalistele värbamisteenustele meeldivad meile ka väljakutsed ning erilahendused, et leida kiiremas korras, vähima ajakuluga parimad töötajad. Võta meiega ühendust ning leiame koos Sulle sobiva lahenduse!

Kirjelda meile oma värbamisvajadust siin.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top