fbpx
CV.ee tööelublogi

Top Tööandja ABB: Koos rohelisema tuleviku poole!

Top Tööandja ABB: Koos rohelisema tuleviku poole!

Top Tööandja 2022 konkurss on täies hoos! CV-Online iga-aastane Top Tööandja hääletus selgitab välja need ettevõtted, kelle juures tööealisele elanikkonnale meeldiks enim töötada. Aina enam tuleb hetkel panustada töötajate vaimsesse tervisesse, et hoida kõrgel töötajate tuju ja motiveeritust.

Top Tööandja tiitel on märkimisväärne tunnustus ettevõtetele, kes selle pälvivad. Kuidas on see mõjutanud 2021 tootmissektori Top Tööandja ABB värbamisotsuseid? Uurisime, kuidas on muutunud nende personalistrateegiad ning milliseid inimesi nad endale tööle ootavad. Küsimustele vastab ABB personalijuht Tuuliki Poom.

Kui, siis kuidas on 2021 tootmissektori Top Tööandja tiitel teid mõjutanud?

ABB jaoks on väga suur tunnustus, et potentsiaalsed kandidaadid nomineerisid meid tootmissektori parimaks tööandjaks. Ka ABB töötajad saavad tunda uhkust, et nad töötavad Eesti kõige mainekamas tootmisettevõttes. Top Tööandja tiitel on teinud ABB tööandjana nähtavamaks ja võib eeldada, et osaliselt ka tänu sellele on mitmedki kandidaadid leidnud üles just meie ettevõtte tööpakkumised.

Kuidas on järjekordne pandeemia-aasta muutnud teie personalistrateegiaid?

Sarnaselt paljude teiste ettevõtetega on ABB töötanud nüüdseks ligi kaks aastat pandeemiaolukorras, mis on nõudnud agiilset mõtteviisi nii tööandja kui ka töötajate poolt. Hübriidmeeskondades töötamine oli tavapärane töövorm paljudes ABB meeskondades juba varem, kuid sedavõrd laialdaselt kõikide üksuste üleselt on hübriidtöö uudne ka meie jaoks. Varasemast veelgi olulisem on efektiivne infovahetus, kollektiivne õppimine, meeskonnavaimu hoidmine ja ühtse organisatsioonikultuuri kujundamine. ABB personalistrateegia kõige olulisem prioriteet on töötajakogemus terve töösuhte vältel.

Kuidas panustate hetkeolukorras töötajate vaimsesse tervisesse?

ABB jaoks on töötajate vaimne tervis samavõrd oluline kui meie inimeste füüsiline tervis. Vaimse tervise hoidmiseks oleme aastaid viinud oma töötajatele läbi erinevaid säilenõtkuse ja kohaloleku koolitusprogramme ning infotunde teadlikkuse suurendamiseks ja praktiliste eneseabi tööriistade jagamiseks. Viimastel aastatel oleme täiendavalt koolitanud oma töötajaid märkama vaimse tervise probleeme nii enda kui ka kolleegide puhul ning andma vaimse tervise esmaabi. Lisaks pakume kõikidele töötajatele tervisekindlustust, mille kaudu on neil võimalus soovi korral kasutada enda poolt valitud psühholoogi teenust, et leida keerulisel ajal täiendavat tuge. ABB jaoks on väga oluline jätkusuutlikkus ning seda ka töötajate heaolu võtmes.

Milliste omadustega inimesi te enda juurde tööle ootate?

ABB on globaalne tehnoloogialiider kiirelt arenevas sektoris, mis eeldab kõigilt organisatsiooniliikmetelt väga head kohanemisvõimet ning julgust katsetada uusi ja nutikaid lahendusi. Seejuures on oluline töötaja soov hoolida iseendast, oma kolleegidest ja koostööpartneritest ning olla koostööaldis erinevate osapooltega, et üheskoos saavutada parimaid tulemusi rohelisema tuleviku heaks.

Tahaksid töötada ABBs? Tutvu 2021. aasta tootmissektori Top Tööandja ABB AS tööpakkumistega SIIN ja kandideeri sobivale!

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top