fbpx
CV.ee tööelublogi

Milline on parim nädalapäev tööle kandideerimiseks?

Milline on parim nädalapäev tööle kandideerimiseks?

Kui elad esmaspäevast reedeni töönädala rütmis, juhtub pühapäev olema kõige stressirikkam päev nädalas. Küsid miks? Pühapäeval hakkad end juba uue nädala jaoks häälestama. Kui tööl on probleeme ja tekkinud talumatu rutiin, tundub esmaspäev ühe koleda unenäona. Seetõttu on palju neid, kes just pühapäeviti tööportaale sirvivad ja uuele tööle kandideerivad.

Esmaspäeval oled nädalavahetusest veel veidi väsinud ja see on hetk, kus postkastis on kõige enam kirju, mida mõnikord lõunaks ei jõua läbi sirvida. See tähendab, et sama on ka tööle värbajatel ja et keegi Su CV-ni jõuaks, selleks läheb aega. Esmaspäeviti on üsna tihti ka koosolekud, mis võtavad suurema osa tööpäevast ära.

Uuring näitab, et teisipäevaks ja kolmapäevaks hakkab tekkima rutiin. Kõige enam kohtumisi on just nendeks päevadeks määratud. Teisipäeval ja kolmapäeval tehakse suurem osa nädala tööst ära. Keskendutakse uutele ülesannetele ja lõpetatakse vanu projekte.

Neljapäevaks on töönädala kiireim aeg möödas ja inimesed on rahulikumad ja rõõmsamad, mõeldes algavale nädalavahetusele. Just seda aega on kõige targem ära kasutada. Seega – neljapäev, reede ja laupäev on head päevad oma CV saatmiseks. Võid ka sellele mõelda, et esmaspäeviti oma postkasti läbi vaadates alustatakse kõige vanematest kirjadest ja nii oled esmaspäevaks eelisjärjekorras, kui neljapäeval ja reedel Sinuga juba tegeletud pole.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top