fbpx
CV.ee tööelublogi

Päev Top Tööandjaga – MyFitness klienditeenindaja

Päev Top Tööandjaga – MyFitness klienditeenindaja

Top Tööandja on iga-aastane CV.ee uuring, mille eesmärk on selgitada välja Eesti kõige atraktiivsemad ja populaarsemad tööandjad. Uuringut viib läbi üks kõige populaarsemaid tööportaale CV-Online Estonia (CV.ee). Tööandjaid nomineeritakse mitmetes erinevates kategooriates ja uuringust võtavad osa tuhanded inimesed igal aastal.

Otsustasime oma värbamistiimiga sel aastal, et soovime parimate tööandjatega ka ise lähemalt tutvuda. Parimaks tööandjaks teenindussektoris valiti eelmise aasta uuringu põhjal MY FITNESS AS. Kuidas möödus minu töövarjupäev koos MyFitnessiga? Kohe räägin lähemalt…

MyFitnessisse sisenedes ootas mind esimesena ekraanil loosung “Tere tulemast koju!” – täpselt nii koduselt ma ennast töövarjupäeva alustades ja kogu päeva vältel tundsingi. Mind võtsid soojalt vastu nii klienditeenindajad kui ka turundustiim. Jäi üle vaid vorm selga panna ja päeva alustada!

Mind pandi proovile nii letis kätekõverdusi tehes, CrossTrainingu treeningut proovides kui ka unikaalses poksitrennis BOXBOX higipisaraid pühkides. Ütleme nii, et tubli treenijana paar korda nädalas trennis käies sain küll hakkama, aga võttis kõvasti võhmale…Pärast trenni aga kosutasime kehasid pizzadega (PS! Pärast trenni igati õigustatud) ning muljetasime ägedast päevast MyFitnessis.

Klienditeenindaja töö on väga mitmekülgne, alustades klientide nõustamisest kuni nende murede lahendamiseni. Vahel jäävad asjad kappi luku taha, läheb veepudel katki, tuleb uuendada liikmelisust…sellistele pealtvaadates tühistele asjadele on nii kliendi kui ka teenindaja jaoks lahenduse leidmine olulise tähtsusega. Tihti on just klienditeenindaja see, kes sinu halli päeva paremaks muudab ja argimured unustama paneb – MyFitnessis ei pea sellepärast muretsema, sest kõik teenindajad annavad endast parima, et sinu külastuskogemus oleks maailma parim.

Mind üllatasid ka ägedad tehnilised lahendused, millega MyFitnessi teenindajad juba sina peal on – kliendiks registreerimise protsess võtab aega ainult paar minutit, leping vaadatakse üle ja allkirja saab anda digitaalselt. Arvestades praegust olukorda on äärmiselt kasulikuks lahenduseks ka iseteeninduspunktid, läbi mille on lihtne end klubisse registreerida ja kohe treenima asuda.

Miks valida MyFitness enda tööandjaks?

Kahtlemata tunneb MyFitnessi nime kuuldes igaüks ära, kellega tegu. Ning samuti on nad valitud 2021 aasta Top Tööandjaks teenindussektoris – küllap ka hea põhjusega. Mõned näited väärtuspakkumistest, mida MyFitness sulle võimaldada saab:

  • Ühtehoidev meeskond
  • Nooruslik ja motiveeriv töökeskkond
  • Põnev ja vastutusrikas töö
  • Paindlik töögraafik
  • Konkurentsivõimeline töötasu
  • Tasuta treenimine MyFitness klubides
  • Mitmekülgsed tiimiüritused
  • Koolitused
  • Ergutusfondid klubides
  • Soodustused MyFitnessilt ja koostööpartneritelt
  • Arenguvõimalused nii professionaalsel kui isiklikul tasandil

Kui MyFitnessi väärtuspakkumine sind kõnetab, siis soovitan julgelt tutvuda nende pakutavate ametikohtadega siin ja siin

Milline tööandja on MyFitness?

MyFitness väärtustab väga oma töötajaid ja keskkonda, kus tööelu käib. Nad rõhuvad tugevale tiimitundele ja korraldavad selle tarbeks ka erinevaid meeskonnaüritusi, nt huvitavaid veebikoolitusi, tiimikoosolekuid, ühisarutelusid, ning igast MyFitnessi klubist leiab ka ergutusfondi töötajatele, mis koosneb tervislikest puuviljadest ja snäkkidest, mida töö tegemisele vahepalaks haarata. Lisaks kaasatakse kogu meeskond ka MOVE by MyFitness blogi tegemistesse.

Samuti on MyFitness arengule ja innovatsioonile orienteeritud – digilahenduste arendamine ja elluviimine, erinevate manuaalsete teenindusprotsesside ja näiteks töögraafikute/asenduste leidmiste automatiseerimine on nende üks peamisi prioriteete. Sellest lähtuvalt on ka potentsiaalsetel töötajatel nende juures hea, sest töö tegemine on veelgi põnevam ja huvitavam. 

Milliste omadustega inimesi nad endale otsivad?

Kuna klienditeenindaja töö juures on tohutu tähtsusega inimestevaheline suhtlus ja pidev kommunikatsioon, siis otsivadki nad peamiselt suhtlemisalteid inimesi, kel silmad säravad ja kes on julgust täis. Muidugi tuleb kasuks ka oskused uusi ideid genereerida ning neid ka päriselt ellu viia. Kui püüdled tervislikuma elustiili poole ning tunned, et oled selle järgimises juba päris hea, siis tasub MyFitnessi klienditeenindaja tööd igal juhul kaaluda.

Motivatsioon edasi areneda

Töövarjupäeva käigus sai mulle üsnagi selgeks, et MyFitnessis võid sa olla ükskõik, kes soovid. Neil töötavad klienditeenindajad, kes on samaaegselt veel nii tudengid kui ka nende enda klubis treenerid. Paindlik töögraafik annab nende töötajatele eelise areneda mitmes vallas, näiteks õppida koolis kehakultuuri, tagades MyFitnessi klientide heaolu ja panustades meie kõigi paremasse tervisesse tänuväärse treeneritöö näol. Arenguvõimalusi karjääriredelil edasi pürgimiseks leiab alati. Kes teeb, see jõuab!Kui MyFitnessi väärtuspakkumine sind kõnetab, siis soovitan julgelt tutvuda nende pakutavate ametikohtadega siin ja siin.

Päev Top Tööandjaga - G4S lennundusjulgestaja

Ära unusta ka meile märku anda, millised tööandjad on sinu hinnangul sel aastal parimatest parimad. Vasta Top Tööandja 2022 uuringule siin.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top