fbpx
CV.ee tööelublogi

Suvi on parim aeg uuele töökohale kandideerimiseks

Suvi on parim aeg uuele töökohale kandideerimiseks

Suvel on enegiat rohkem tänu ilusatele päikselistele ilmadele.

Ma pole aastaid nii palju rõõmsaid inimesi tänavatel näinud kui sel suvel. Põhjarahvaste meelisteema on ilmast rääkimine. Fakt on, et üheksa kuud aastas peame leppima pimeda ja sombuse ilmaga. Et oma potentsiaali täiel määral ära kasutada, sobib suvi suurepäraselt uuteks algusteks. Ilusate ilmadega on inimesed rõõmsamad ja leiad endas rohkem jõudu ideede ellu viimiseks.

Sel ajal, kui teised rannas pikutasid, leidsid Sina uue töö.

Nii juhtus minu ja kahe uue töökaaslasega. Ilusad ilmad, suvised festivalid ja väljasõidud hoiavad muretut meelt ja tööle minekule keegi väga ei mõtle. See võib olla suureks eeliseks tööle kandideerimisel. Kandidaatide arv on väiksem ja tööle saamise eeldus on suurem.

Suvel on lihtsam uuel tööl kohaneda.

Suvi on kõige magusam aeg puhkusteks ja suure tõenäosusega ei võeta ette suuri projekte, mis annab uustulnukale aega rahulikult tutvuda uute ülesannetega ja kollektiiviga. Kõigi tööde kohta see kindlasti ei kehti. Suuresti oleneb töö valdkonnast ja iseloomust. Kelneriks ja ettekandjaks pürgmisel on suvi kõige magusam aeg. Kui meenutan enda esimest tööd suvel ettekandjana, mäletan sellest ainult jootraha täis taskuid ja seda, et õhtuti koju minnes jalad valutasid päevasest ringi jooksmisest.

Ettevõtted otsivad puhkuseks asendajaid.

Paljud flirdivad ideega muuta suunda oma elus. Miks mitte minna mõnda ettevõttesse puhkuse ajaks asendajaks. Annab võimaluse õppida uue ettevõtte ja miks mitte ka enda kohta midagi uut.

Võimalus veeta aktiivne puhkus palmi all.

Leidub palju neid, kes ei oska käed rüpes istuda. On palju portaale, kus üle maailma otsitakse endale mõnest päevast kuni paari nädalani abikäsi. Töö eest pakutakse peavarju, jagatud söögikordi ja võimalust laiendada oma silmaringi. Olen isegi kasutanud antud võimalust. Mõned tunnid päevas töö eest sain vastu mitu söögikorda päevas, elupaiga ja võimaluse õppida uue kultuuri ja inimeste kohta palju rohkem, kui lihtsalt rannas lesides võimalik oleks olnud.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top