fbpx
CV.ee tööelublogi

Kes on su kontori kõige stiilsem beib või suurim kohvijooja? Nüüd saad ta leida ja teda selle eest tunnustada

Kes on su kontori kõige stiilsem beib või suurim kohvijooja? Nüüd saad ta leida ja teda selle eest tunnustada

Külmad eestlased on aastate jooksul hakanud veidi sulama: juba julgeme hea teeninduse kuu raames kiita teenindajaid, kelle tegevus meie päeva paremaks muutnud on, või öelda juuksurile, et need lokid, mis ta just keeras, on ühed parimad, mida hiljaaegu nähtud. Nüüd on võimalik vastleitud julgus viia ka oma töökohta ja näidata kolleegidele, et nad on väärtustatud ja hinnatud.

CV Online’i poolt veetud Kuldsüdame kampaania võimaldab kõigil tunnustada kolleegi, kes on viimasel ajal millegi poolest väga silma jäänud. Kui keegi on hea juht, stiilne beib või kõige suurem irvhammas, siis saab selle eest ka mõne klikiga tunnustust avaldada.

Minnes Kuldsuda.ee lehele saab luua tunnustusbänneri. Valikus on nii lõbusad-hullumeelsed kui ka igati ametlikud ja viisakad tunnustused, mida saata kõrvallauas istuvale sõbrale või klaasseinte taga istuvale ülemusele. Vaja on teada vaid inimese nime, tema e-posti aadressi ja julgust kellelegi hästi öelda.

Tunnustamine viib edasi

CV Online’i turundusjuht Maris Viires selgitas, et kolleegide kiitus ja tunnustus on töörõõmu loomisel üks kõige olulisemaid faktoreid. “Kellele ei meeldiks olla kiidetud, tunnustatud ja hinnatud? Kuldsüdame kampaania teeb selle tunnustuse jagamise veel eriti lihtsaks, kuna paraku on paljudel inimestel endiselt raske näost näkku öelda, et kolleeg teeb head tööd,” selgitas ta.

Kes on su kontori kõige stiilsem beib või suurim kohvijooja? Nüüd saad ta leida ja teda selle eest tunnustada 1

Uuringud on näidanud, et tööl hinnatud olemine on ka üks suurimaid mõjutajaid selle osas, kas inimene otsustab oma positsioonile pikemaajaliselt jääda. “Kui inimene tunneb, et ta on hinnatud, siis ei kipu ta nii kergelt uutele radadele, seda isegi siis, kui palk on parem,” selgitas Viires ja lisas, et ta julgustab firmasid kampaania kohta sõnumit levitama ja oma töötajaid julgustama kiitust levitama.

Kuidas tunnustust anda?

Selleks, et kolleegi tunnustada, tuleb talitada järgmiselt:

  • Mine Kuldsuda.ee lehele
  • Vali “Tunnusta”
  • Leia tunnustus, mida soovid jagada
  • Sisesta tunnustatava töökoht ja nimi
  • Lisa oma andmed
  • Jaga tunnustust Facebookis avalikult või meili teel privaatselt

Kõikide tunnustuse jagajate vahel loositakse välja iPad.

Tutvu ka ärikliendile mõeldud veebruarikuu üllatuspakkumistega https://kampaania.cv.ee/:

CV-Online: töötajaid enam ilma Google Analyticsi abita üles ei leia 2

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top