fbpx
CV.ee tööelublogi

Tööelu podcast | Miks ei avaldata töökuulutustel palganumbrit?

Tööelu podcast | Miks ei avaldata töökuulutusel palganumbrit?

Tööelu podcast kutsus külla CV-Online’i turundusjuhi Maris Viirese ning koos arutati teemal, miks ei avaldata töökuulutustel palganumbrit. Nimelt, CV-Online’i küsitluse järgi pole 50% tööandjatest soovinud palgatingimusi tööpakkumiste juures avalikustada. 22% on seda teinud mõnikord ja 28% on seda teinud alati. Nende vastustest selgus, et häid spetsialiste on raske leida. Ja nii, nagu ikka turul, leitakse sobiv hind sageli läbirääkimiste teel.

Ainult 20% värbajatest usub, et Eestis peaks seaduslikult olema nõutud palgaga töökuulutuste avaldamine. Seevastu 70% tööandjatest peab palga avalikustamist töökuulutuse juures ebavajalikuks.

Kuula Tööelu podcastist, miks see nii võib olla.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top